Θα συνηθίσουν, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.. Σταθεροποίησε καλά τα κλουβιά (μήπως κινδυνεύουν αν κουνάει πολύ)
Δεν ξερω αν μεσα ή μπροστα ειναι καλυτερα απλα επειδη εγω ζαλιζομαι παντα καθομαι εξω ανοιχτα. Ζεστη εχει, σεντονια εχω μαζι απλα θα κουνηθουμε λιγο..Θα συνηθίσουν, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς...
Καλό ταξίδι, δεν νομίζω να πάθουν κάτι αλλά αν τρίζουν με θόρυβο ίσως τρομάξουν.Παιδια ερωτηση.. μολις ξεκινησαμε και ηδη κουναει πολυ. Για να μην εχω τα πουλια στο πατωμα τα εχω σε τραπεζακι, το οποιο φυσικα τρεμει εφοσον το καραβι κουναει. Θα παθουν τιποτα;
Παιδια ερωτηση.. μολις ξεκινησαμε και ηδη κουναει πολυ. Για να μην εχω τα πουλια στο πατωμα τα εχω σε τραπεζακι, το οποιο φυσικα τρεμει εφοσον το καραβι κουναει. Θα παθουν τιποτα;
Οχι καλε, εδω ειμαι!Δεν νομίζω πρόσεξε μόνο μην πέσουν.
Καλό σας ταξίδι... καλή στεριά.Δεν ξερω αν μεσα ή μπροστα ειναι καλυτερα απλα επειδη εγω ζαλιζομαι παντα καθομαι εξω ανοιχτα. Ζεστη εχει, σεντονια εχω μαζι απλα θα κουνηθουμε λιγο..
Βρε βαλθηκατε να με ντροπιασετε, δεν αντεχω μεσα!Στη μέση είναι καλύτερα να κάθεσαι ούτε μπροστά ούτε πισω
... Θα παμε και οι 4 σαν κοτοπουλα μου φαινεται..
Ναι το τελευταιο καλο κουνημα ηταν πριν καμια ωρα. Οχι οτι τωρα ειναι λαδι.. αλλα συνηθισαμε ολοι!Κόπασε ο άνεμος τουλάχιστον;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας