Γενικά Ρικο, ο διασωθεις

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Myra
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Θα συνηθίσουν, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς.. Σταθεροποίησε καλά τα κλουβιά (μήπως κινδυνεύουν αν κουνάει πολύ)

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Θα συνηθίσουν, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς...
Δεν ξερω αν μεσα ή μπροστα ειναι καλυτερα απλα επειδη εγω ζαλιζομαι παντα καθομαι εξω ανοιχτα. Ζεστη εχει, σεντονια εχω μαζι απλα θα κουνηθουμε λιγο..

Παιδια ερωτηση.. μολις ξεκινησαμε και ηδη κουναει πολυ. Για να μην εχω τα πουλια στο πατωμα τα εχω σε τραπεζακι, το οποιο φυσικα τρεμει εφοσον το καραβι κουναει. Θα παθουν τιποτα;
Καλό ταξίδι, δεν νομίζω να πάθουν κάτι αλλά αν τρίζουν με θόρυβο ίσως τρομάξουν.
Γιατί δεν τα βάζεις κάτω; Βάλε τα.
Έχει αέρα ε; Με το καλό!

• Like
Καλο ταξιδι(γνωμη μου να τα βαλεις καλυτερα κατω-στο πατωμα)

• Like
Thank you ! Ξεφτιληστηκα ο θαλασσολυκος. Οχι δεν τριζει με θορυβο, δεν ξερω οταν θα στριβει στα λιμανια, αλλα εχω σεντονια να βαλω απο κατω να απορροφουν τους κραδασμους.

Το πατωμα δεν το θελω γιατι ειναι βρωμερο και τρισαθλιο, και θεκω να με βλεπουν.. καλα βεβαια αμα συνεχισει και βαζει αερα θα κατσω κ γω στο πατωμα μαζι τους.. Τα καναρινια προσαρμοστηκαν και τρωνε. Ο ρικο αργησε να συνηθισει στην αρχη το αμαξι αλλα μετα εφαγε, οποτε θα συνηθισει κ εδω πιστευω..

Παιδια ερωτηση.. μολις ξεκινησαμε και ηδη κουναει πολυ. Για να μην εχω τα πουλια στο πατωμα τα εχω σε τραπεζακι, το οποιο φυσικα τρεμει εφοσον το καραβι κουναει. Θα παθουν τιποτα;

Tίποτα δεν θα πάθουν, μην αγχώνεσαι. 😉

Δεν ξερω αν μεσα ή μπροστα ειναι καλυτερα απλα επειδη εγω ζαλιζομαι παντα καθομαι εξω ανοιχτα. Ζεστη εχει, σεντονια εχω μαζι απλα θα κουνηθουμε λιγο..
Καλό σας ταξίδι... καλή στεριά.

• Like
Στη μέση είναι καλύτερα να κάθεσαι ούτε μπροστά ούτε πισω

• Like
Φτανουμε γυρω στις 12 παρα!

Φωτογραφια θα ανεβαζα αλλα πιστεψτε με ειναι βαρετο να κανω 300resize αυτη τη στιγμη..

Εγω κ τα καναριναι χουζουρευαμε κ ο Ρικο ο ξενυχτης το ματι γαριδα ειναι. Τουλαχιστον τρωει και κατα τις 10 παρα ηπιε και λιγο νερο. Ολα καλα αλλα θα παμε και οι 4 σαν κοτοπουλα μου φαινεται..

... Θα παμε και οι 4 σαν κοτοπουλα μου φαινεται..
😀! Για σένα θα είναι μεγάλη η, αλλαγή, οι υπόλοιποι τουλάχιστον θα παραμείνουν πουλιά! 😛

Σχετικά θέματα

Back