Στη χειροτερη κοβω μια λυγαρια την βουταω σε ξυδονερο και την βαζω μετα εκει.
Οσο για τη σκαλα θα το δοκιμασω το πρωι, εννοειτε να μπει διαγωνια (οπως οι σκαλες) ή να την βαλω οριζοντια παραλληλα με το πατωμα;...
Α ναι δεν το είχα προσέξει. Ε εντάξει μπορείς να δέσεις την σκάλα παράλληλα με το πάτωμα ή μεταξύ των πλαϊνών ή μεταξύ του ενός πλαϊνού και του πίσω, ανάλογα με το μέγεθος της σκάλας για να έχει το μικρότερο δυνατό παλάτζο.Μαρια οι τρυπες στα πλαινα φαινονται στη 2η εικονα
:DΈτσι γίνεται! Και μη κοιτάς που έρχεσαι στην Αθήνα, αν ταξιδέψετε γι΄αλλού, περισσότερες θα είναι και οι......Ακομα δεν εβγαλα εισητηρια και ο κυριος κοντευει να ναι ετοιμος πριν απο μενα!
Εσενα τα τρωνε! Λες να κουβαλησω και κανενα καροτο περα απο την τροφη του; Λιγο μηλο, καροτο, λαχανο (σημερα του εβαλα μια τεραστια κοτσανα και ην παλευε..); Και φυσικα φαγακι, στην Αθηνα δεν εχω οποτε θα παρω κ το σακουλι μου μαζι. Σαν τα μωρα.. κουβαλας πραματεια.:DΈτσι γίνεται! Και μη κοιτάς που έρχεσαι στην Αθήνα, αν ταξιδέψετε γι΄αλλού, περισσότερες θα είναι και οι...αποσκευές του από τις δικές σου (εγώ πχ κουβαλάω τροφή, λαχανικά, ξηρούς καρπούς κτλ κτλ)
![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας