Γενικά Σε ποιες περιοχές ΔΕΝ υπάρχει Pet Shop;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Sissy

PB Senior Member
Εγγραφή
28 Απρ 2006
Μηνύματα
8.063
Πόλη
Βουλιαγμένη
Η δημιουργία αυτού του θέματος έχει σκοπό να διευκολύνει όλους εμάς τους ιδιοκτήτες πουλιών κατά τις μετακινήσεις μας-διακοπές κτλ.σε τουριστικά σημεία της χώρας και όχι μόνο.
Θα είχε ενδιαφέρον όσοι γνωρίζετε να συμπληρώσετε τοποθεσίες όπου δεν μπορεί να προμηθευτεί κάποιος πχ τροφές και γενικά προϊόντα που αφορούν τα πτηνά μας.
... Και ξεκινώ
Σπέτσες
Δεν υπάρχει κατάστημα pet shop. Βρίσκεις μόνο χύμα τροφή (κελαηδίνη; ) σε σακουλάκια και τυποποιημένα παστέλια για πουλιά, σε ένα κατάστημα που πουλά γλάστρες-φυτά κτλ
Όποιος λοιπόν θέλει να επισκεφθεί το (... Κοσμοπολίτικο🙄 ) νησί, θα πρέπει να είναι καλά οργανωμένος για την διατροφή-φάρμακα κτλ των πτηνών του.
Υ. Γ.
Ψάχνοντας στο ίντερνετ εμφανίζεται κάποιο κατάστημα το οποίο έχει εδώ και πολύ καιρό κλείσει και το οποίο είχε άγριες-πιασμένες καρδερίνες σε μικρά κλουβάκια έξω από την είσοδο του (και κυρίως τροφές για σκύλους-γάτες)
 
Ανατολική Κρήτη: Νομοί Ηρακλείου - Λασιθίου
Στη Σητεία συγκεκριμένα υπάρχει μόνο ένα pet shop το οποίο πουλάει μόνο χύμα τροφή. Μεταξύ άλλων πουλάει και εντομοκτόνα (!) για μυρμήγκια - κατσαρίδες. Εκτός αυτού υπάρχουν μαγαζιά ζωωτροφών όπου ανάμεσα σε μπάλες σανού και σε συνθήκες λίγο καλύτερες από στάβλου, υπάρχουν και σακιά με χύμα τροφή. Για Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο δεν έχω ξεκάθαρη εικόνα.
Ηράκλειο. Πλήρης απογοήτευση για τη 4η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Σε ένα μόνο μαγαζί βρήκα συσκευασμένη τροφή και μιας μόνο μάρκας (Manitoba premium). Σε άλλο μαγαζί το οποίο από το όνομά του συμπεραίνεις ότι ειδικεύεται μόνο σε πτηνά και το οποίο είναι αλυσίδα δύο καταστημάτων βρήκα και εκεί μόνο χύμα.
Περιττό να πω ότι σε ΟΟΟΛΑ τα μαγαζιά μού πιλάλησαν τα αφτιά για το πόσο καλή και υψίστης ποιότητας χύμα τροφή διαθέτουν. (Φαίνεται ότι τους αφήνει μεγάλο κέρδος).
 
Ζακυνθος
Δυστυχως ενα pet shop ολο κι ολο που παρεχει μονο τα βασικα για σκυλους, γατες, πουλια και ψαρια...
Αν ψαχνετε κατι παραπανω θα πρεπει να πατε σε καποια κτηνιατρεια που ειναι και pet shops μαζι, που παλι βεβαια τα βασικα θα βρειτε..Φαρμακα για πουλια ας πουμε μονο απο internet..
 
Back
Top