Γενικά Σκέφτομαι να αγοράσω lovebirds

theodosia!

PB Member
Εγγραφή
4 Φεβ 2008
Μηνύματα
205
Πόλη
Κύπρος
Γεια σας! Νέο Μέλος!
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα ζευγαράκι:)

έχετε να μου προτείνετε κατι στην αγορά;
:)
 
Apo κύπρο είμαι! Εκανα αναζήτηση στο γουγκολ και βρήκα το σάιτ σας! Και έγινα μέλος!
 
Μάλιστα...
Σεξουαλικό δυμορφισμό παρουσιάζουν μόνο τρία (3) είδη.
Abyssinian Lovebirds
Red-faced Lovebirds
Madagaskar Lovebirds


🙄να ρωτήσω κάτι τι εννοάτε Σεξουαλικό δυμορφισμό;
και κάτι άλλο τα διάφορα είδη παρουσιάζουν διαφορά στη συμπεριφορά τους; (αν και η συμπεριφορά δεν εξαρταται και πολύ από το είδος...) Γενικά τι διαφορά έχουν τα 8 είδη;

ευχαριστώ!
 
Σεξουαλικός δυμορφισμός, είναι η διαφορετικότητα
στην εξωτερική εμφάνηση, μεταξύ αρσενικού και θηλυκού
 
Θεοδοσία αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί περισσότερο είναι η σωστή επιλογή πουλιών και όχι απαραίτητα το μαγαζί από όπου θα τα αγοράσεις. Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες για την επιλογή υγιών πουλιών και σε καλή κατάσταση γενικότερα, τους οποίους μπορούν να σου αναφέρουν κάποια παιδιά που ασχολούνται με αυτά τα πουλιά.

Αυτό που θα ήθελα να πω εγώ σχετικά με την επιλογή των καταστημάτων γενικότερα, είναι να αγοράζετε ότι χρειάζεστε από μαγαζιά που βλέπετε ότι είναι καθαρά, φροντίζουν τα ζώα και τα πουλιά που διατηρούν, είναι οργανωμένα και γενικά μαγαζιά που δεν φοβάσαι μήπως έχεις κολλήσει κάποια αρρώστια ο ίδιος από την πολλή τη βρώμα φεύγοντας από εκεί. Αποφύγετε τα μαγαζιά που παρουσιάζουν την αντίθετη εικόνα από αυτήν που περιγράφω ακόμη και αν είναι κατά τι φθηνότερα. Χρησιμοποιήστε την επιλογή σας σαν ψήφο προς τα καταστήματα που θα θέλατε να υπάρχουν αναγκάζοντας τα υπόλοιπα να βελτιωθούν ή εφόσον δεν μπορούν να πάψουν να υπάρχουν.
 
Σε ευχαριστώ που έκανες μετακίνηση το τοπικ μου!

Ναι το ξέρω αυτο για τα πετ σιοπ! Βασικά θα ήθελα να πάρω από κάποιο εκτροφέα σίγουρα είναι πιο υγιή!

μου άρεσε η ειρωνια σου σε αυτο

"γενικά μαγαζιά που δεν φοβάσαι μήπως έχεις κολλήσει κάποια αρρώστια ο ίδιος από την πολλή τη βρώμα φεύγοντας από εκεί." ;p
 
Το έχω πάθει γι' αυτό το λέω :)

Μπήκα για τρία λεπτά μέχρι να καταλάβω ότι έπρεπε να φύγω αμέσως από εκεί μέσα και νόμιζα ότι εξακολουθούσα να μυρίζω ακόμη και μετά από τρεις μέρες. Δυστυχώς από ό,τι γνωρίζω το μαγαζί αυτό είναι ακόμη ανοιχτό ενώ κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε. Μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα αν θέλουμε από αυτά που θα έπρεπε να κάνει ένα κράτος, το οποίο δεν θέλει να κάνει τίποτα. 😉
 
Θεοδοσία εχει δίκαιο ο Χαρης! Ειναι γλυκύτατα πουλάκια, αλλά πολύ φασαριόζικα! 🙄 Αν μενεις στο σπίτι πολλές ώρες θα σου παίρνουν το κεφάλι. Αν μένουν μόνα τους πλήττουν και πρέπει να ασχολείσαι πολύ μαζί τους!

Εχεις αρκετό χρόνο να τους διαθέσεις όχι μόνο τώρα αλλά και στο άμεσσο μέλλον; Σκέψου οτι θα σε συντροφεύουν αρκετά χρόνια... Σκέψου οτι μπορεί να αναπαραχθούν σύντομα και να γεμίσεις πουλάκια. Θα μπορέσεις να τα διαχειριστείς; Πρίν κάνεις το οτιδήποτε, σκέψου το καλά! Οτι και να αποφασίσεις, σου ευχομαι να μην το μετανιώσεις! Ενημερωνε μας. 🙂
 
Θεοδοσια καλος ηρθες. Ξερω μερικους εκτροφεις στη Λευκωσια με πολλα ειδη πουλιων.Αν ενδιαφερεαι στειλε μου π. Μ για να σας φερω σε επαφη.
 
και αυτο παντως για τη φασαρια ειναι σχετικο.
αμα ταχεις μεσα στο σπιτι δε φωναζουν τοσο οσο αμα ειναι σε εξωτερικο χωρο.
επιπλεον παιζει ρολο και το αφεντικο τους, αμα ειναι σπαστικος αυτος και φωναζει ολη την ωρα πρατουν και αυτα αναλογα, ενω αμα τουσ μιλαει γλυκα και ωραια ηρεμουν και αυτα και χαμηλωνουν τους τονους.

μια αλλη βασικη διαφορα ειναι οτι τα Lovebirds με ασπρο ραμφος(ασχετα με το υπολοιπο χρωμα τους) φωναζουν αρκετα περισσοτερο απο αυτα με κοκκινο ραμφος(σαν τα δικα μου)
αυτο εχετε στο νου σου οταν πας να διαλεξεις ειδος.
 
Back
Top