Γενικά Σκέφτομαι να αγοράσω lovebirds

Αυτη η φωτο ειναι απο τα δικα σου η απλα την εβαλες για να ρωτησεις αυτο με το χρωμα; Αν δεν ειναι απο τα δικα σου τοτε βαλε μια και ο Νασος η οποιος αλλος εχει lovebireds ισως μπορεσει και καταλαβει κατι παραπανω ; :D
 
είναι τα δικά μου! από τη πρωτη μέρα που τα εφερε η αγαπη μου!

[x]

δεν ειναι καθαρες φοτο γτ είναι από κινητο!
 
νομιζω ότι τα παπαγαλάκια μου είναι και τα 2 αρσενικα! 1) den συμπεριφέρονται σαν ζευγάρι 2) συνέχεια τσακώνονται

τι κανω; ☹
 
Πριν από όλα θα πρέπει να σιγουρευτείς για το πρώτο προκειμένου να ξέρεις τι θα κάνεις στη συνέχεια. Θα πρέπει δηλαδή να είσαι σίγουρη ότι είναι και τα δύο πουλιά αρσενικά για να ξέρεις αν θα πρέπει να ασχοληθείς ή όχι με τα επόμενα ερωτήματα. :)
 
Πριν από όλα θα πρέπει να σιγουρευτείς για το πρώτο προκειμένου να ξέρεις τι θα κάνεις στη συνέχεια. Θα πρέπει δηλαδή να είσαι σίγουρη ότι είναι και τα δύο πουλιά αρσενικά για να ξέρεις αν θα πρέπει να ασχοληθείς ή όχι με τα επόμενα ερωτήματα. :)

κοιτάξτε πρέπει να είναι του ίδιου φύλου.. Τουλάχιστο έτσι φαίνονται, έτσι συμπεριφέρονται! ☹
αυτό που λέτε με τα κοκκαλάκια στη λεκάνη φοβάμαι να τα πάρω στο χέρι μου γιατι δεν ειναι καν εξημερωμένα και φοβούνται και δεν θέλω να τα τρομάξω ιδιαίτερα.. Οσο για το τρόπο που στέκονται στο κλαρί κατά τη διάρκεια του ύπνου δεν έχουν καμιά διαφορά το ένα απο το άλλο. αυτός απ το πετσιοπ ειπε ότι είναι ζευγάρι, αλλά εγώ ειμαι απιστος Θωμάς😛
 
Theodosia, mipos einai kalitera na kanis ena test DNA sta poulia sou. Giati alios den tha bris akri.
An diabases prosextika ta LINK pou balame, ta katalabes einai poli diskolo na bris ena zefgari pou teriasei. Kai apo tin ali kai dio arsenika kai dio thilika simperferoune san einai zefgari. Den ta bris oute apo ekei akri. Ena filos mou ixe dio LOVEBIRDS kai itane apolito siguro afto einai zefgari mexri kanane se 5 meres 8 ayga. Ala gnoritera taisane, batepse to ena pouli to alo klp klp omos itane dio thilikes.

Kai an einai arsenika kai thilika mpori na min tairiasoune kai zakonoune sinexio. I mipos seloune ligo epomoni gia na broune me taksi tous.


Alexandros
 
Αλεξανδρε εννοεις οτι ζευγαρωσαν;

το τεστ dna. Γινεται κ απο απλο εργαστηριο... Οπου πανε κ οι ανθρωποι... Αναρωτιεμαι...

κ εγω τωρα ψαχνω ταιρι για το Lovebird μου αλλα ακομη δεν ξερω κ αυτο τι γενους ειναι... Αν κ τα κοκαλακια ειναι αρκετα κλειστα.. Που σημαινει οτι ισως ναι αρσενικο...
 
Εχει απολυτο δικιο ο Αλεξανδρος διαβασα κι εγω μια παρομοια ιστορια με 2 θηλυκα κοκατιλ που γινανε ζευγαρι και γεννησανε και αυγα... Αφου ταιριαξανε τα κοριτσια και υπηρχε χημεια τι πειραζει... :24::24::24:
 
απιστευτο μου φαινεται ρε παιδια...😀!
 
Διάβασε το θέμα που σου προτείνει ο Αλέξανδρος και θα βρεις την απάντηση η οποία έχει συζητηθεί ουκ ολίγο θα έλεγα.
 
Mια γνωστή μου που έχει love birds λέει οτι κάνουν πολύ φασαρία και οτι δεν σταματάνε καθόλου. Αλλά είναι και πολύ ερωτιάρικα πουλιά.
:) Αλεξία
 
Καλημέρα σας,

σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω ένα ζευγάρι LoveBirds... Είχα και στο παρελθόν ένα ζευγάρι κανονικούς παπαγάλους (μικρούς) και τους είχα κάνει αρκετά ήμερους..

Έτσι τι μου προτείνετε να προσέξω;

Έχω διαβάσει σχεδόν όλα τα posts στο forum, αλλά και πάλι έχω κ'αποιες επιφυλάξεις για τιμή, ποιότητα, διαχωρισμό αρσενικό θηλυκό, ράτσα, κλπ κλπ..

Σας ευχαριστώ,

Βασίλης
 
Back
Top