Ασθένειες Σκοτώνει το neem oil τα ακάρεα της τραχείας;

Συμβαίνει πολλές φορές οι εκτροφείς να χρησιμοποιούν διάφορα προϊόντα με τρόπους (ή και δοσολογίες) ελαφρώς τροποποιημένα από τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή.
Εγώ απλά ανέφερα τι κάνουν με το συγκεκριμένο σπρέι επειδή γνωρίζω μερικούς που το χρησιμοποιούν ως πρόληψη (σε συνδυασμό με κάποια πιο ισχυρά βέβαια).

καλημερα, τελικα δισταζω να του βαλω την ιβερμεκτινη αν κ το πηρα το φαρμακο.. Το πουλακι δεν φταρνιζεται αλλο, εχει σταματησει να χτυπαει το ραμφος του μονο συνεχιζει να αναμασαει σπορακια ειδικα το βραδυ κ ξυνεται αλλα πιο ηρεμα σα να καθαριζεται τυπου.. επισης δεν αρχισε ακομα να τραγουδαει.. συνεχιζει το αβιομισιν, ισως δηλ να ηταν κρυωμενο, .. και το εβγαλα δοκιμαστικα απο το κλουβι αρχισε να πεταει ευκολα τα καταφερε, ο χωρος ειναι μεγαλος οποτε νομιζω ειναι καλα.. Θα το παρακολουθησω λιγο ακομα τωρα που εχω χρονο και αναλογως θα μιλησω με το γιατρο του.. ειναι ευτυχισμενο γενικα.. Νομιζω κ το ρεπελι το βοηθησε αρκετα,.. επισης παρατηρω οτι ενω δεν ετρωγε σπορους,τωρα τρωει συνεχεια.. εννοειτε σημερα το ξαναεβαλα στο κλουβι του οποτε ισως ξαναρχισει το κελαιδημα

Αν ακόμα κάτι το ενοχλεί νομίζω είναι λογικό να μην κελαηδάει, θα το κάνει όταν νοιώσει καλύτερα. Πρόσεξε το λιγάκι περισσότερο και από κρύο-ρεύματα, τώρα που είναι πιο ευαίσθητο. Για το φάρμακο δε μπορώ να σου πω κάτι, μιας και δεν ξέρω κάτι σχετικά.

user20443 είπε:
Αν ακόμα κάτι το ενοχλεί νομίζω είναι λογικό να μην κελαηδάει, θα το κάνει όταν νοιώσει καλύτερα. Πρόσεξε το λιγάκι περισσότερο και από κρύο-ρεύματα, τώρα που είναι πιο ευαίσθητο. Για το φάρμακο δε μπορώ να σου πω κάτι, μιας και δεν ξέρω κάτι σχετικά.
Τελικα οταν μπηκε στο κλουβι αρχισε παλι εντονη φαγουρα στο ματι του και στα καγελα οποτε καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι απο ακαρεατραχειας και του χοργησα μια σταγονα ακαρισι.. εκανε οποως και με το ρεπελι, μονο που τα συμτωματα κρατησαν σχεδον μιαη ωρα και.. Τα χερακια προς τα κατω και φαγουρα τιναγμα φτερων και ανησυχος πολυ.. Τωρα ειναι λιγο σαν αρρωστος καθετε και ξυνεται.. καταλαβαι κ αυτος.. Πρεπει να μην τα προσεχουν καθολου σε αυτο το πετ τα πουλακια..

βρικα καποια διχρωμα αλλα δεν ειναι το ιδιο νομιζω δηλ ειναι καφε με κιτρινο νομιζω.. Πρεπει να ξαναδω γιατι δεν ειμαι σιγουρη και δεν τα ειδα καλα/... ειδα καποια αρσενικα ετσι μονοχχρωμα σκουρα και κατευθειαν καταλαβα οτι με υτα μοιαζει

Back