Πόση θα πρέπει να ειναι η θερμοκρασια;με το πορτατίφ και κάτι μπροστά το βράδυ για να μην το ενοχλεί το φως... και ένα θερμόμετρο σπιτιού για να μην πέσουμε έξω στην θερμοκρασία
Πόση θα πρέπει να ειναι η θερμοκρασια;με το πορτατίφ και κάτι μπροστά το βράδυ για να μην το ενοχλεί το φως... και ένα θερμόμετρο σπιτιού για να μην πέσουμε έξω στην θερμοκρασία
περίπου 30 βαθμούς δες και εδώΠόση θα πρέπει να ειναι η θερμοκρασια;
.. Μάθημα ναι, Ανέστη μου, αλλά η μικρή τώρα δεν θέλει ούτε τα καναρίνια μας να πλησιάζει, φοβάται μήπως πεθάνουν κι αυτά!Κρίμα, τουλάχιστον κάνατε ότι ήταν δυνατό. Είναι ένα μάθημα κι αυτό για τα παιδιά, πολύ σκληρό αλλά είναι. ☹
Άλλο ένα απανωτό μάθημα ζωής για την μικρή σου, την αναγκάζει να κάνει ότι μπορεί θέλει- δεν θέλει-..... Μόλις τώρα, βρήκαν κι άλλο! στο ίδιο σπίτι..σε άλλο σημείο όμως!
δεν ξέρω τι συμβαίνει... Πέφτουν από μόνα τους ή κάνουν ''εκκαθάριση'' οι γονείς, με βάση το πόσα μπορούν να μεγαλώσουν;
τους είπα να ακολουθήσουν τα ίδια ακριβώς βήματα..
. Έχουν φτιάξει φωλιές κάτω από κάτι χιλιοσπασμένα κεραμύδιακαι από ότι μου είπαν.. Με το ζόρι να χωράνε 2 μικρά εκεί από κάτω. Οπότε, αν πρόκειτε για περισσότερους νεοσσούς, μεγαλώνοντας λίγο.. Πέφτουν.Ή η φωλιά δεν ειναι σταθερή...
.. Μακάρι! αυτό δείχνει πιο δραστήριο,τρώει καλά κάθε 1 ώρα περίπου!Πολύ λυπαμαι που δεν τα κατάφερε το καημένο. Εσείς Δημήτρη μου προσπαθήσατε και με το παραπάνω. Ας ελπίσουμε ότι θα αντεξει το δεύτερο!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας