Μπορεί να ψήφισα ότι χρησιμοποιώ χαρτί κουζίνας αλλά πλέον τείνω προς την άμμο με άρωμα γλυκάνισου.
Χαρτί χρησιμοποιούσα όταν είχα τον παπαγάλο μου ο οποίος είχε μόνιμο πρόβλημα υγείας κι έπρεπε καθημερινά να ελέγχω τις κουτσουλιές του. Επιπλέον το χαρτί δεν μπορούσε να το φτάσει για να το μαδήσει γιατί η σχάρα του ήταν αρκετά πιο ψηλά.
Τώρα στα καναΡικάκια μου, μπορώ να πω ότι προτιμώ την άμμο, γιατί ειδικά τα παιδιά της οικογένειας, είναι υπερδραστήρια και συνεχώς προσπαθούν να μαδήσουν τα χαρτιά. Έτσι συνήθως βάζω άμμο με γλυκάνισο και 1-2 φορές τη βδομάδα προσθέτω για κάποιες ώρες χαρτί για να ελέγξω τις κουτσουλιές τους.
Χαρτί χρησιμοποιούσα όταν είχα τον παπαγάλο μου ο οποίος είχε μόνιμο πρόβλημα υγείας κι έπρεπε καθημερινά να ελέγχω τις κουτσουλιές του. Επιπλέον το χαρτί δεν μπορούσε να το φτάσει για να το μαδήσει γιατί η σχάρα του ήταν αρκετά πιο ψηλά.
Τώρα στα καναΡικάκια μου, μπορώ να πω ότι προτιμώ την άμμο, γιατί ειδικά τα παιδιά της οικογένειας, είναι υπερδραστήρια και συνεχώς προσπαθούν να μαδήσουν τα χαρτιά. Έτσι συνήθως βάζω άμμο με γλυκάνισο και 1-2 φορές τη βδομάδα προσθέτω για κάποιες ώρες χαρτί για να ελέγξω τις κουτσουλιές τους.