rancho papagayo
PB Member
δυστυχώς δεν μπορώ να δω τον πίνακα. Γιατι;
δυστυχώς δεν μπορώ να δω τον πίνακα. Γιατι;
1)Φοβησμενος με ολους τους υπολοιπους εκτος απο εμενα και την (ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ):Dλογο οτι τον εχω 2 εβδο
μαδες!
2)Λιγο δυσκολα να μιλισει και το μονο που κανει ειναι οταν το χα'ι'δευω ειναι ενα σαν κλαψουρισμα!
3)2000 ευρω!
4)Ακομη παρα πολυ ησυχος!
5)Μεσαιου επιπεδου και λιγο προσ το προχωριμενους!
6)Οσο το δυνατον περισσοτερες τοσο καλυτερα!
7)Σπορους αρκετους και φρουτα φρεσκα!
8)Το αρχικο κοστος για τον δικο μου παπαγαλο ειναι λιγο υψηλο (παπαγαλος, κλουβι, σταντ, παιχνιδια) προσωπικα ολα μαζι μου στοιχησαν γυρο στα 2600ευρω αλλα στην πορεια πιστευω θα μου στοιχιζει καπου στα 30-40ευρω το μηνα το πολυ!
Γρηγορη δεν μπορεις να το πιστεψεις ποσο ησυχος ειναι ο δικος να φανταστεις οσο καιρο τον εχω μια φορα εχω ακουσει την κραυγη του και συνηθως ασχολειται με κατι! Οσο για την διατροφη, μου κοστισαν 3 πακετα 40ευρω!βιταμινηκαι τα αλλα δυο μειγματα διφορα, απλα εγω τονισα τι του αρεσει πιο πολυ(σπορια, φρουτα)και πιστευω θα μου κρατησει η τροφη γυρω στο δυμηνο! Και το κοστος, εγω του κανω αρκετα αυτοσχεδια παιχνιδια και του αρεσουν πιο πολυ απο τα ετοιμα, τωρα εσυ αν του παιρνεις διαφορα ακριβα παιχνιδια εσυ φταις! Εγω αν θελεις μπορω να φτασω το μηνιαιο κοστος και 20000ευρω αν του δινω να παιζει με μονοπετρα δαχτυλιδια(διαμαντια)!
παιδια μην τσακωνεστε, ( inca1099 - efthimis )
Ευθιμη πιστευω πως εχεις αδικο και να ακους τον Γρηγορη αμα δεις τα μηνυματα σου με τα δικα του θα φανει η διαφορα. Εννοω οτι εσυ εισαι πιο καινουριος - εχεις 80 μην. ενω ο Γρηγορης 1576 μην.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας