Μια χαρά είναι τεσσάρων μηνών. Μπορεί να τα παίρνεις δύο, κακώς γιατί δεν έχουν απογαλακτιστεί πλήρως. Αφού έχουμε όρο όχι κάτω από 3 μηνών.
Πάρε το, εγγλέζικο βρήκες τελικά;
Πότε πρόλαβε και το συνήθισε έτσι; Μήπως δεν λέει αλήθεια για την ηλικία;Αυτο που ειναι τεσσαρων μηνων ειναι κοινο, αγορακι παλι, απλα ο ανθρωπος που το εχει το εχει ελευθερο στο σπιτι, να τρωει απο τα πιατα τους να κοιμαται εκτος κλουβιου και κατι τετοια περιεργα..
Πότε πρόλαβε και το συνήθισε έτσι; Μήπως δεν λέει αλήθεια για την ηλικία;
... απλα ο ανθρωπος που το εχει το εχει ελευθερο στο σπιτι, να τρωει απο τα πιατα τους να κοιμαται εκτος κλουβιου και κατι τετοια περιεργα..
..
Το εγγλέζικο τι χρώμα χαλινό έχει τώρα;
Ναι βέβαια σε όλα τα πουλιά.γινεται τεστ dna σε μπατζι;
Να σου ζήσει Ειρήνη μου, καλώς το δέχθηκες το νέο φιλαράκι σου!
Και χθες συμπτωματικά διάβαζα για μια παρόμοια παρέα στο φμπ και σε σκεφτόμουν τι να έκανες.
Καλά όπως τα λες, με την καραντίνα τα έκανες λίγο σαλάτα :)
Αφού έχουμε ακούσει τόσο καλά λόγια για τον εκτροφέα, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα αλλά η καραντίνα δεν αφορά μόνο άρρωστα πουλιά αλλά και πουλιά γενικά υγιή προερχόμενα από χώρους με διαφορετικό μικροβιακό φορτίο και είναι η περίοδος προσαρμογής.
Δεν νομίζω ωστόσο πως θα έχεις πρόβλημα από αυτό το θέμα.
Γενικά με την γνωριμία τους καλά το πας, έχεις εμπειρία δεν υπάρχει κάτι να σου πούμε.
Είναι θέμα προσωπικότητας πουλιών, θα παρατηρείς και θα προσέχεις. Όπως είδες, τα κοκατιλάκια είναι φοβιτσιάρικα, πιο πολύ σκιάζεται αυτό :)
Για τεστ τώρα δεν ξέρω κατά πόσον θα το χρειαστείς αφού σύντομα θα δείξει με ασφάλεια το φύλο του. Ο εκτροφέας σου τι πιστεύει όπως το βλέπει τώρα;
Άντε περιμένουμε φωτογραφίες!
Καθώς ολοκληρώνεται η ανάπτυξη, σιγά-σιγά φεύγει το μαύρο και μένει το κιτρινο-ώχρα το νορμάλ του ράμφους. Μην ανησυχείς :)Στους ποσους μηνες φευγει αυτο;
Μπα μάλλον οφείλεται στον φωτισμό του βίντεο και όχι ότι πρόκειται για αλλαγή χρώματος. Φυσικά σ' αυτές τις μικρές ηλικίες οι αλλαγές είναι γρήγορες αλλά κατά πάσα πιθανότητα είναι θέμα φωτισμού.Γινεται σε δεκα μερες να γινε το κεφαλι του απο ασπρο, σχεδον κιτρινο;!meh
Λίγο προσπάθεια προσέγγισης, λίγο ζήλεια, λίγο προσπάθεια κυριαρχίας, με λίγα λόγια λίγο απ' όλα :)Εντομεταξυ σημερα κατα τις εξοδους τους ανταλλασσαν κλουβια, εμπαινε το κοκατιλ στο κλουβι του μπατζι, το μπατζι στο κλουβι του κοκατιλ κ ετρεχα να τα μαζεψω...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας