Γενικά Συμβουλή ή βοήθεια για το γλάρο

Είσαι υπέροχος πραγματικά!
Μπράβο Γιώργο μου είσαι λεβεντιά!
Πάρε αύριο κιόλας και πες μας ε; :)
Συγχαρητήρια!
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Να φανταστείτε έχω δεθεί αρκετά με το πουλάκι και με έχει φάει η αγωνία. Αύριο νωρίς νωρίς φυσικά θα μάθω νέα του.

Ναι, είναι όμορφα μπαμπάτσικα πουλιά οι γλάροι.
Το συγκεκριμένο ήταν πολύ όμορφο και με πολύ απαλό πτέρωμα.Αν και είχα πάρει τα κατάλληλα μέτρα, δεν προσπάθησε να με τσιμπήσει όταν το έπιασα και άνοιξε και το στόμα του όταν πήγα να του δώσω ζαχαρόνερο.

Μπραβο για την αξιεπαινη πραξη σου! Εχεις καποιο νεο σημερα;
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τους έστειλα μήνυμα στην σελίδα τους στο facebook και περιμένω να απαντήσουν!

Συγχαρητήρια για την πράξη και την ευαισθησία σου Γιώργο!👍
Ευχαριστώ πολύ Σίσσυ! Από το πρωί με έχει φάει η αγωνία, τους έστειλα μήνυμα και δεν μου απαντούν. Μάλλον θα τους πάρω τηλέφωνο...

Μπράβο σου Γιώργο που βοήθησες το πουλί!

Τους πήρες τηλ τελικά;
Ευχαριστώ πολύ Λια! Όχι δεν πήρα τηλέφωνο γιατί περίμενα μήπως μου απαντήσουν με μήνυμα μέχρι το βράδυ.
Αύριο θα πάρω σίγουρα!

Παιδιά, έχω και καλά, αλλά και κακά νέα για τον φίλο μας τον γλάρο.
Μετά και από το δεύτερο μήνυμα που τους έστειλα, επιτέλους μου απάντησαν και μου είπαν πως τα πηγαίνει αρκετά καλά, ότι τρώει μόνος του και ότι είναι ζωηρός και θα περιμένουν να δουν την εξέλιξη του.
Όταν τους ρώτησα όμως να μάθω τι είχε πάθει, μου απάντησαν πως δεν γνωρίζουν την αιτία, αλλά δυστυχώς, έχει χάσει το ένα του μάτι και ότι έχει αστάθεια.
Θα περιμένω να δω πως τα πηγαίνει και θα σας ενημερώνω.
Μακάρι να την παλέψει ο μικρός αυτός γλάρος!

Back