ianos
PB Supporter
Είσαι υπέροχος πραγματικά!
Είσαι υπέροχος πραγματικά!
Μπράβο Γιώργο μου είσαι λεβεντιά!
Πάρε αύριο κιόλας και πες μας ε; :)
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά. Να φανταστείτε έχω δεθεί αρκετά με το πουλάκι και με έχει φάει η αγωνία. Αύριο νωρίς νωρίς φυσικά θα μάθω νέα του.Συγχαρητήρια!
Το συγκεκριμένο ήταν πολύ όμορφο και με πολύ απαλό πτέρωμα.Αν και είχα πάρει τα κατάλληλα μέτρα, δεν προσπάθησε να με τσιμπήσει όταν το έπιασα και άνοιξε και το στόμα του όταν πήγα να του δώσω ζαχαρόνερο.Ναι, είναι όμορφα μπαμπάτσικα πουλιά οι γλάροι.
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τους έστειλα μήνυμα στην σελίδα τους στο facebook και περιμένω να απαντήσουν!Μπραβο για την αξιεπαινη πραξη σου! Εχεις καποιο νεο σημερα;
Ευχαριστώ πολύ Σίσσυ! Από το πρωί με έχει φάει η αγωνία, τους έστειλα μήνυμα και δεν μου απαντούν. Μάλλον θα τους πάρω τηλέφωνο...Συγχαρητήρια για την πράξη και την ευαισθησία σου Γιώργο!
Ευχαριστώ πολύ Λια! Όχι δεν πήρα τηλέφωνο γιατί περίμενα μήπως μου απαντήσουν με μήνυμα μέχρι το βράδυ.Μπράβο σου Γιώργο που βοήθησες το πουλί!
Τους πήρες τηλ τελικά;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια Ελένη!Μπραβο σου χιλια μπραβο.. Τι ομορφα θεματα αυτα..χαιρομαστε να τα διαβαζουμε:)
Ευχαριστώ πολύ Εύα! Επιτέλους γύρισε η ψυχή της παρέας!Μπράβο βρε Γιώργο!
Χίλια μπράβο και απο εμεναα!
Να'σαι καλααα Γιώργο μου!Ευχαριστώ πολύ Εύα! Επιτέλους γύρισε η ψυχή της παρέας!
Άντε με το καλό να σε δούμε και με ένα όμορφο Άβαταρ!:DΝα'σαι καλααα Γιώργο μου!
χαχα γύρισα γύρισα και έλαμψε το φόρουμ!
Θα με δείτε,θα με δείτε!Άντε με το καλό να σε δούμε και με ένα όμορφο Άβαταρ!:D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας