Γενικά Συμβουλή ή βοήθεια για το γλάρο

Κρίμα και ευτυχώς!
Άρα κάπου προσέκρουσε το πουλί και δεν το καταλάβατε.
Και έγω έτσι σκέφτηκα. Για να χάσει το ένα του μάτι... Μάκαρι όλα να πάνε καλά!

Δλδ, πότε έχασε το μάτι του; Εσύ, όταν τον περιμάζεψες θυμάσαι να μην είχε μάτι;
Όχι και εγώ προβληματίστηκα όταν μου είπαν ότι έχασε το ένα του μάτι. Όταν τον μάζεψα και τα δύο του μάτια ήταν μια χαρά. Τα έχω και σε φωτογραφίες. Σκέφτηκα μήπως τον μπέρδεψαν με άλλον...

Όχι και εγώ προβληματίστηκα όταν μου είπαν ότι έχασε το ένα του μάτι. Όταν τον μάζεψα και τα δύο του μάτια ήταν μια χαρά. Τα έχω και σε φωτογραφίες. Σκέφτηκα μήπως τον μπέρδεψαν με άλλον...
Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να ξαναπάς; Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο. Εκτός κι αν ή δεν το πρόσεξες ο ίδιος οτι του έλειπε η οτι ήταν χτυπημένο το μάτι του, ή αυτοί κάπου το έβαλαν το πουλί, με άλλα ίσως η σε μή κατάλληλο χώρο και χτύπησε ή τι να πω... Είχε αρρώστια και αυτο ειναι το αποτέλεσμα;

Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να ξαναπάς; Ειλικρινά μου φαίνεται απίστευτο. Εκτός κι αν ή δεν το πρόσεξες ο ίδιος οτι του έλειπε η οτι ήταν χτυπημένο το μάτι του, ή αυτοί κάπου το έβαλαν το πουλί, με άλλα ίσως η σε μή κατάλληλο χώρο και χτύπησε ή τι να πω... Είχε αρρώστια και αυτο ειναι το αποτέλεσμα;
Πληγή ή κάτι αντίστοιχο που να φαίνεται στο μάτι, δεν είχε σίγουρα. Τα κοίταξα τα μάτια του και μου φάνηκαν μια χαρά. Και στις φωτογραφίες που έχω δεν φαίνεται κάποιο πρόβλημα στα μάτια του. Είναι δύσκολο να πάω ξανά εκεί, διότι είναι σχετικά μακριά και ο δρόμος είναι μεγάλο μπέρδεμα. Εκείνη την ημέρα παρακάλεσα τον παππού μου και μια και είναι αρκετά φιλόζωος άνθρωπος με βοήθησε και πήρε και αυτός την ευθύνη για να τον πάμε εκεί. Θα προσπαθώ να ενημερώνομαι είτε από το facebook είτε από το τηλέφωνο. Απλά, έλεγα μήπως μπερδεύτηκαν και μου έλεγαν για άλλο γλάρο...Αν και τους ξεκαθάρισα ότι τους έφερα έναν καστανοκέφαλο γλάρο...
Σε λίγο θα βάλω και τις φωτογραφίες με τα μάτια να δείτε και εσείς.

Ο φίλος μας, ο Καστανοκέφαλος γλάρος, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στο καταφύγιο άγριων ζώων, στο Καλοχώρι. Ύστερα από μια δύσκολή διαδρομή (σχεδόν χαθήκαμε) βρήκαμε τις εγκαταστάσεις της Δράσης για την Άγρια Ζωή, όπου μετά από μια γενική εξέταση που του έκανε η κοπέλα από εκεί, μας είπε ότι ο φίλος μας μάλλον δηλητηριάστηκε. Είπε πως θα τον δει πιο λεπτομερειακά αργότερα και κράτησε το όνομα μου και ένα τηλέφωνο. Με ρώτησε και τον τόπο που τον βρήκα και μου είπε πως όποτε θέλω να τους πάρω ένα τηλέφωνο για να μάθω τα νέα του γλάρου μου.
Εκείνη την ημέρα παρακάλεσα τον παππού μου και μια και είναι αρκετά φιλόζωος άνθρωπος με βοήθησε και πήρε και αυτός την ευθύνη για να τον πάμε εκεί.
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Για την συμπεριφορά σου και την υπεύθυνη στάση απ΄ την αρχή ως και τώρα που παίρνεις τηλ και ρωτάς! Μακάρι να έχουμε και άλλους ανθρώπους σαν και σένα Γιώργο μου! Και για την ηλικία που έχεις θα σου πω άλλα χίλια μπράβο! Και φυσικά μπράβο και στους δικούς σου και στον παππού σου γιατί δεν μένεις μόνος σου και σίγουρα έβαλαν και εκείνοι ένα λιθαράκι σε αυτή την ιστορία!

Από την άλλη η στάση της οργάνωσης δεν είναι και τόσο σωστή απέναντί σου.. Είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν δυστυχώς. Πάρε καλύτερα τηλ να είσαι πιο ξεκάθαρος και ακριβής! Περιμένω και εγώ νέα! Κούκλος ο Κύριος Καστανοκέφαλος!

Μπραβο σου Γιωργο για οτι εκανες για τον γλαρο και που συνεχιζεις και ενδιαφερεσαι.
Θα περιμενουμε νεα :D
Ό,τι και να πούμε είναι λίγο! Για την συμπεριφορά σου και την υπεύθυνη στάση απ΄ την αρχή ως και τώρα που παίρνεις τηλ και ρωτάς! Μακάρι να έχουμε και άλλους ανθρώπους σαν και σένα Γιώργο μου! Και για την ηλικία που έχεις θα σου πω άλλα χίλια μπράβο! Και φυσικά μπράβο και στους δικούς σου και στον παππού σου γιατί δεν μένεις μόνος σου και σίγουρα έβαλαν και εκείνοι ένα λιθαράκι σε αυτή την ιστορία!

Από την άλλη η στάση της οργάνωσης δεν είναι και τόσο σωστή απέναντί σου.. Είναι να μην εμπιστεύεσαι κανέναν δυστυχώς. Πάρε καλύτερα τηλ να είσαι πιο ξεκάθαρος και ακριβής! Περιμένω και εγώ νέα! Κούκλος ο Κύριος Καστανοκέφαλος!
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια! Να είστε Καλά!
Το ότι θα πάρω τηλέφωνο είναι σίγουρο, απλά θα περιμένω λίγο γιατί μου είπαν πως θέλουν να δουν την εξέλιξη του!

Γιώργο τι έγινε τελικά με τον γλάρο;
Δεν τους ξανά τηλεφώνησες;
Έμαθα νέα του και μάλιστα καλά!
Ο φίλος μας ανάρωσε πλήρως και επανεντάχθηκε στο Καλοχώρι! Ήταν η τελευταία τους επανένταξη για το 2016!
Το έμαθα εδώ και καιρό, απλώς μου είπαν πως την προηγούμενη Δευτέρα θα έβαζαν φωτογραφίες του και ήθελα να σας τον δείξω κιόλας! Δεν τις έχουν ανεβάσει ακόμα, εάν όμως τις βρω θα σας τις βάλω να τον θαυμάσετε!

Για το μάτι, διασαφηνίστηκε κάτι;
Όπως και να έχει το ζήτημα η κατάληξη είναι πολύ αίσια!
Όχι δεν μου είπαν κάτι. Ήθελα να ρωτήσω αρχικά, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα και δεν τους ρώτησα. Αφού έγινε καλά δεν μας νοιάζει τίποτε άλλο!

Εδώ και οι φωτογραφίες και κάποιες πληροφορίες που έγραψαν τα παιδιά στο facebook:
"Τελευταία επανένταξη για το 2016. Λίγο πριν πέσει για τα καλά η βαρυχειμωνιά! Το γλάρο της φωτογραφίας μας είχε φέρει ο κ. Γιώργος Κ. με αστάθεια και προσωρινή απώλεια όρασης. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και δέκα μέρες μετά αφέθηκε ξανά ελεύθερος."
16143036_1285976351495240_6648513157329185919_n.jpg

16174757_1285976368161905_7593567224289002327_n.jpg

16105569_1285976374828571_6342894321144718190_n.jpg

Back