@ΙΩΑΝΝΗΣ@ Τον έχω δει πολλές φορές να κάνει αυτά νευρικά κελαϊδίσματα - φλερτ (με τον αέρα)που καμιά φορά τους ξεφεύγουν σποράκια στον ενθουσιασμό, αλλά ποτέ να σπόρους και τάισμα. Μπορεί να έχω χάσει επεισόδια λόγω ασθενείας, ομολογώ ότι πήγαινα μόνο για τα βασικά τις τελευταίες μέρες, μπορεί να έγινε αυτό, πάντως σήμερα που πάλι έκανε αυτά τα σπασμωδικά κελαηδίσματα δεν υπήρχε τίποτα στα κάγκελα. Επίσης, περίεργο, βρίσκοντας σε ημεία που δεν κοιτά, έχει την πλάτη στο έναν τοίχο και το ταβάνι φυσικά.
Δεν ξέρω, δεν μίλησα εγώ στο τηλέφωνο. Ο πατέρας μου ανέφερε την κατάσταση σητν μητέρα μου κι εκείνη τηλεφώνησε στον τοπικό κτηνιατρο-πτηνίατρο. Ο γιατρός υποτίθεται ξέρει από πτηνά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ακο΄σει κάτι της προκοπής. Θα πεταχτώ αύριο να του μιλήσω.
Ο πατέρας μου έχει, αλλά λειπει ακι δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω χωρίς επίβλεψη, μην του το χαλάσω. Και έχουμε και στην Ακαδημία, αν δεν βγάλουμε άκρη θα πάω, απλώς πρέπει να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία για το τι κάνω εκει ΧD
Δεν ξέρω, δεν μίλησα εγώ στο τηλέφωνο. Ο πατέρας μου ανέφερε την κατάσταση σητν μητέρα μου κι εκείνη τηλεφώνησε στον τοπικό κτηνιατρο-πτηνίατρο. Ο γιατρός υποτίθεται ξέρει από πτηνά, αλλά μέχρι τώρα δεν έχω ακο΄σει κάτι της προκοπής. Θα πεταχτώ αύριο να του μιλήσω.
Ο πατέρας μου έχει, αλλά λειπει ακι δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω χωρίς επίβλεψη, μην του το χαλάσω. Και έχουμε και στην Ακαδημία, αν δεν βγάλουμε άκρη θα πάω, απλώς πρέπει να σκεφτώ μια καλή δικαιολογία για το τι κάνω εκει ΧD