Μεγαλούτσικος ο αρσενικός.. Αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση θηλυκό νεαρό σχετικά (2-3 ετών) να μην έχει πυρώσει και να μην έχει κάνει ούτε έστω ένα αυγό στον πάτο.. Είσαι σίγουρος ότι είναι θηλυκό?
Χαίρομαι που επιμένεις.Από πέρσι τον Σεπτέμβριο που την έχω όχι. Μου την είχε χαρίσει ένας φίλος που την είχε σχεδόν 7 μήνες κ σε αυτόν από όσο ξέρω ούτε αυγο είχε κάνει ούτε είχε κελαηδήσει. Για αυτό υπολογίζω κ την ηλικία της στα 2-3 χρονια
Χαίρομαι που επιμένεις.Από πέρσι τον Σεπτέμβριο που την έχω όχι. Μου την είχε χαρίσει ένας φίλος που την είχε σχεδόν 7 μήνες κ σε αυτόν από όσο ξέρω ούτε αυγο είχε κάνει ούτε είχε κελαηδήσει. Για αυτό υπολογίζω κ την ηλικία της στα 2-3 χρονια
και γω θα ελεγα να τα αφησεις για φετος ακουγετε καυσωνας 18 με 22 ιουνιου γιατι να ρισκαρεις και να μην πας χαλαρα και καλητερα πρωετοιμασμενος του χρονου αρκει να μη σε παρει απο κατω ετσι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.