Τέλειο! Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ασφαλές για εσένα που οδηγούσες με το πουλί στο χέρι :DΣυμφωνω με τον Jamie, προ ημερων ο Μαριος (Parrotlet) εκανε το πρωτο του ταξιδι με το αυτοκινητο. Ετοιμασα ενα μικρο κλουβι για την μεταφορα του (μεχρι και την αγαπημενη του κουνια στερεωσα μεσα, για να μην του λειψει τιποτα) ο ιδιος ομως ειχε αλλη γνωμη και αργοτερα βρεθηκε ανεβασμενος στο χερι μου να παρακολουθει την διαδρομη...
Απορώ πως σου πέρασε από το μυαλό ότι θα έκανα τέτοιο πράγμα και πως θα... Το διαφήμιζα κιόλας!Τέλειο! Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ασφαλές για εσένα που οδηγούσες με το πουλί στο χέρι
Ναι, το ένα από τα δυο parrotlets που έχω είναιΠροσπάθησα να ζουμάρω την φωτογραφία στο άβαταρ σου αλλά δεν γίνεται. Είναι ο ίδιος παπαγάλος; Τι παπαγάλος είναι;
Αφού θέλεις ν΄αγοράσεις ένα κλουβί μεταφοράς-ταξιδιού. εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα κλουβί με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις, άλλωστε πέντε ημέρες δεν είναι λίγες και κάποια άλλη φορά οι ημέρες των διακοπών σας μπορεί να είναι πολύ περισσότερες...... Θα λείψουμε για 5 μέρες
Για το ταξίδι (λόγω της μικρής διάρκειας πιστεύω δεν χρειαζεται τίποτα άλλο *ιδιαίτερο, λόγω της μικρής διάρκειας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας