Γενικά Ταξιδεύοντας με το πουλί

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Εννοειται αυτο... στο κατω κατω αμα ειναι σκεπασμενο ουτε θα φωναζει ουτε τιποτα.. αν και γενικοτερα δεν νομιζω να χω προβλημα γιατι δεν ταξιδευει και πολυς κοσμος για πανω και παντα εχει απλα το λεωφορειο...
 
Συμφωνω με τον Jamie, προ ημερων ο Μαριος (Parrotlet) εκανε το πρωτο του ταξιδι με το αυτοκινητο. Ετοιμασα ενα μικρο κλουβι για την μεταφορα του (μεχρι και την αγαπημενη του κουνια στερεωσα μεσα, για να μην του λειψει τιποτα) ο ιδιος ομως ειχε αλλη γνωμη και αργοτερα βρεθηκε ανεβασμενος στο χερι μου να παρακολουθει την διαδρομη...
Τέλειο! Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ασφαλές για εσένα που οδηγούσες με το πουλί στο χέρι :D
 
Τέλειο! Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο θα ήταν ασφαλές για εσένα που οδηγούσες με το πουλί στο χέρι
Απορώ πως σου πέρασε από το μυαλό ότι θα έκανα τέτοιο πράγμα και πως θα... Το διαφήμιζα κιόλας!
tinypic-no-longer-available.jpg


Συνοδηγός είμαι,
το τιμόνι βρίσκεται αριστερά μου (σε Ελληνικούς δρόμους βρισκόμαστε όχι σε...Βρετανικούς )

tinypic-no-longer-available.jpg


καλά που υπήρχαν (στο παλιό ποστ μου) και οι...''αποδείξεις''😛
 
Προσπάθησα να ζουμάρω την φωτογραφία στο άβαταρ σου αλλά δεν γίνεται. Είναι ο ίδιος παπαγάλος; Τι παπαγάλος είναι;
 
Καλημέρα και από μας,

Ετοιμαζόμαστε για τη πρώτη μας εκδρομή στην οποία θα πάρουμε και τον bibble (6 μηνών).
Θα λείψουμε για 5 μέρες, με αυτοκίνητο σε μία απόσταση μίας ώρας. Ενδιάμεσα στο 5νθήμερο θα πάμε και σε 2ο προορισμό οδικώς πάλι για απόσταση 1,5 ώρας όπου θα μείνουμε ένα διήμερο.
Σκέφτομαι για το ταξίδι να αγοράσω ένα 2ο κλουβί μικρότερο (γιατί το μεγάλο δεν βολεύει πολύ) στο οποίο θα μένει όσο διάστημα θα είμαστε εκεί και το οποίο στη συνέχεια όταν επιστρέψουμε να το χρησιμοποιώ για τον βραδυνό του ύπνο (κοιμάται σε ξεχωριστό δωμάτιο και μέχρι τώρα μετακινούμε το κλουβί του πρωί - βράδυ, πράγμα που δεν είναι και πολύ βολικό).

Τι κλουβί θα ήταν καλό να πάρω (διαστάσεις κλπ) δεδομένου ότι θα χρησιμοποιηθεί και μετά για τον ύπνο;
Για το ταξίδι (λόγω της μικρής διάρκειας πιστεύω δεν χρειαζεται τίποτα άλλο ιδιαίτερο, λόγω της μικρής διάρκειας. Θα είναι δεμένο στο πίσω κάθισμα, με τα κορίτσια για παρέα, τους σπόρους του, κεχρί, νερό, παιχνίδια κτλ.

Σας ευχαριστώ.
 
Ενα μικρο κλουβακι εφοσον ειναι για λιγες μερες θεωρω οτι ειναι οκ. Μικρο αλλα να εχει και λιγο χωρο να κινηθει! Μετεπειτα δε ξερω αν σε βολευει να εχεις 2 κλουβια στο σπιτι.Αυτο ειναι προσωπικο θεμα και πως σε βολευει! Αν δεν εχει ξαναταξιδεψει ισως να το σκεπαζες και με κατι για να μη τρομαξει.

ΥΓ: Το κλουβι αυτο δε κανει για ριγκνεκ ειναι πολυ μικρο!
 
... Θα λείψουμε για 5 μέρες
Για το ταξίδι (λόγω της μικρής διάρκειας πιστεύω δεν χρειαζεται τίποτα άλλο *ιδιαίτερο, λόγω της μικρής διάρκειας.
Αφού θέλεις ν΄αγοράσεις ένα κλουβί μεταφοράς-ταξιδιού. εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα κλουβί με λίγο μεγαλύτερες διαστάσεις, άλλωστε πέντε ημέρες δεν είναι λίγες και κάποια άλλη φορά οι ημέρες των διακοπών σας μπορεί να είναι πολύ περισσότερες...
birdmarket ή https://community.petbirds.gr/threads/pets-friends-pet-shop.31317/
*Μια πετσέτα και μια σακούλα για τις εξωτερικές μεταφορές (από και προς το αυτοκίνητο), ο καιρός είναι ''περίεργος'' θα τα χρειαστείτε για να καλυφθεί το κλουβί σε περίπτωση κρύου-βροχής (ακόμα κι βγει ήλιος αν χρειαστεί σκιά).
 
Back
Top