Γενικά Τα δυο νέα υπέροχα μωράκια lovebird

@ianos Μου ειπε σε μια βδομαδα αφαιρω λαστιχάκι αλλα σε 2 μερες μου ειπε να το σφίξω ελαχιστα σε βαθμο να μην κοψει την κυκλοφορια! Μου εκανε ωραιο παραδειγμα<<μου είπε αυτο που ειχε συνδύασε το με τα στραβα δοντια,τις πρωτες μερες πονανε που αλλαζει αποτομα η κλιση αλλα με το καιρο συνηθίζετε>>.Τι λετε να το αφησω παραπανω απο 1 εβδομαδα;Σε μια βδομαδα θα παω να το δει σιγουρα αν δε δω βελτιωση που την αποκλειω.Ειμαι πολυ καλα με τον ευατο μου μετα απο αυτο! Θα γινει καλα!Και στο φιναλε φιναλε και μια μικρη αναπηρία να εχει τι πειραζει;Αυτο θα ειναι το μωρακι μου δεν αλλαζει.Το πηρα γιατι εκει περα θα εμενε σαν αραχνουλα.Ειναι πολυ ομορφο και θα γινει ετσι:35a3d493e3f4c33ed4cca4d88f315da5--peaches-violets.webp
 
Μια χαρα 😍 πολυ καλη γιατρος πρεπει να ειναι!

Δεν πειραζει τιποτα, ψυχουλα ειναι και πολυ ομορφο πουλακι ειναι και πολυ ομορφο οταν μεγαλωσει θα ειναι😍 Μπραβο σου που το πηρες!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Θέλει σίγουρα κι άλλο κόντεμα το διάστημα των ποδιών του έτσι όπως έχουν δεθεί. Δεν θα καθυστερούσα μια εβδομάδα καθώς αυτό το στάδιο είναι τόσο κρίσιμο για να να ισιώσουν τα πόδια που αν περάσει το διάστημα που έχουν ακόμη την ελαστικότητά τους τότε δεν αλλάζουν άλλο. Δεν βρίσκω λάθος το πως έχουν δεθεί αλλά θα τα έδενα και σε δεύτερο σημείο πιο χαμηλά και θα ένωνα τα πέλματα μεταξύ τους (δέσιμο απο τους "καρπούς"-μετατάρσια) με ακόμη ένα λαστιχάκι και επίδεσμό, εκεί που το αριστερό πέλμα (όπως το βλέπουμε στη φώτο-αλλά το δεξί του πουλιού) στρίβει προς τα έξω.
 
@Φοίβος Αυτο ελεγα, να κανω να τα κοντινο!Επισης θα κανω κατι πιστευω πιο κοντινο με αυτον τον τροπο χωρις γαζουλες.fix-splayed-baby-chick-legs-with-hair-band-and-straw.webpΤο εκανα προχειρο και ειναι πιο καλο.Με λαστιχακι και με κομματι απο καλαμάκι.Ποσο μου προτείνεις να το αφησω;Αρα θα βαλω δυο μολις το φτιαξω σας το δειχνω!
 
Αυτό που καταλαβαίνω από τη φωτό που έβαλες είναι ότι μάλλον χρειάζεται μια μικρή δύναμη για να έρθει στα ίσα του το spayed leg και μια ακόμα στην περιοχή του αστραγάλου για να στραφεί το πέλμα λίγο προς τα μέσα.
Αλλά γενικά σε αυτά που σου γράφω είμαι πολύ επιφυλακτικός διότι αφενός δεν είμαι καθόλου ειδικός στο ζήτημα, κι αφετέρου έχεις ήδη πάει το πουλάκι στη γιατρό, οπότε υποθέτω ότι δεν μπορεί να μην είδε η γιατρός αυτά που σου γράφω (ενδεχομένως λοιπόν, αν δεν τα είδε, ο ίδιος να κάνω λάθος, αν τα είδε, να έχει στο νου της την επόμενη φάση και να θέλει να επιδράσει σε δύο χρονικές)
 
@ianos Καταλαβα τι εννοεις! Θα τα κανω ολα οπως πρεπει και θα σας ανεβασω να το δειτε.Μου ειπε με μασαζ προς τα μέσα με gel θα αλλαξει η κλιση αλλα θα τα φτιαξω ολα οπως πιστευω-πιστευεται οτι θα ειναι καλυτερα.Ευχαριστώ που ειστε μαζι μου σε αυτη την κατασταση.😁
 
Ευχαριστώ που ειστε μαζι μου σε αυτη την κατασταση.😁
off topic - παρόλα αυτά εντυπωσιακό..., δεν θα μπορούσα να μην το σχολιάσω...15 ετών και όμως...είχα την εντύπωση ότι το παραπάνω "είδος ανθρώπου" είχε προσφάτως "εξαφανιστεί".
Μπορούμε λοιπόν να παραμένουμε αισιόδοξοι.
 
Εγω λεω να του φτιαξω μια ανατομικη καρεκλα να κάθεται ο πασακας μου!
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Γιάννη φαίνεται καλύτερα αλλά απο αυτή την γωνία δεν μπορούμε να δούμε την κλίση των πελμάτων. Θέλει η φωτογραφία να είναι απο πιο πάνω αντί για πιο κάτω απο το πουλί. Να έχεις σαν γνώμονα το άλλο πουλάκι για την σωστή θέση των ποδιών.
 
@Φοίβος Τα ποδια ειναι ενταξει σιγουρα!Το πέλμα δε φτιαχνει οσο και να το σφίξω στα μετρα να μη το σφιγκει εχει παρει κλίση.Δεν νομιζω οπως το βλεπω να φτιαξει το πέλμα
[automerge]1610308881[/automerge]
Τωρα που τπ σκεφτομαι υπαρχει λυση αυριο θα το φτιαξω και θα το ανεβασω!Ευελπιστω να πετυχει
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top