Αναπαραγωγή Τα καναρίνια μου κι η πρώτη τους γέννα

Τα έδινα ένα μηνα πιο μπροστά αυγό βραστο, φρούτα, λαχανικά και συμπληρώματα διατροφής όπως ασβέστιο, βιταμίνη Ε και άλλες βιταμίνες. Το κλουβί είναι ζευγαριερα απλώς έτσι όπως έχω τοποθετήσει τη καμερα φαίνεται κάπως. Αύριο γεννάει το πρώτο της αυγό δεν θέλω να το διακινδύνευση και να αλλάξω θέση τη φωλιά.

Εκτος απο βιταμινη Ε και ασβεστιο, τι αλλες βιταμινες εχεις βαλει; Στις πρωτες φωτο που μας εχεις βαλει, το υλικο που εχεις στον πατο ειναι πολυ επικίνδυνο λογω του μελανιου που βαζουν, και ειναι και χωρις σχαρα. Ειδικα την εποχη που η θηλυκια φιαχνει την φωλια της.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλησπέρα και σε σένα! Κατά προτίμηση την έβδομη ημέρα της επώασης, ώστε το έμβρυο και τα αγγεία που το περιβάλλουν να είναι εμφανέστερα και πιο ανεπτυγμένα. Εφάπτεις πολύ προσεκτικά, ήρεμα και απαλά έναν φακό στα αυγά, όπως είναι μέσα στην φωλιά, και ελέγχεις το εσωτερικό τους. Η όλη διαδικασία καλό θα είναι να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό, για να μην κρυώσουν τα αυγά και να μην αναστατώνεται το ζευγάρι σου. Καλή επιτυχία και θα περιμένουμε νεότερα σας! 🙂

Αν επιτρέπεται, έχεις επιχειρήσει στο παρελθόν ωοσκόπηση;:)
 
Καλησπέρα σε όλους την ωοσκοπηση να την κάνω στις πέντε ή στις επτά μέρες;
Aν έχεις αντικαταστήσει τα αυγά με ομοιώματα πλαστικά, 5-6 ημέρες μετά την επανατοποθέτησή τους. Αν όχι, 5-6 ημέρες μετά το τελευταίο αυγό.
 
Καλή επιτυχία και θα περιμένουμε νεότερα σας!
Αν επιτρέπεται, έχεις επιχειρήσει στο παρελθόν ωοσκόπηση;
Ευχαριστώ πολύ!
Aν έχεις αντικαταστήσει τα αυγά με ομοιώματα πλαστικά, 5-6 ημέρες μετά την επανατοποθέτησή τους. Αν όχι, 5-6 ημέρες μετά το τελευταίο αυγό.
Ευχαριστώ
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλώς τον δέχτηκες! Θαυμάσια νέα! Συμμερίζομαι την χαρά και την έκπληξη σου! Καλή και ομαλή ανάπτυξη να έχει με το καλό στο κλαρί! Με το καλό και τα αδέλφια του! 🙂
 
Back
Top