Γενικά Τα κονουρακια μου

Εχει 3 μικρες πορτουλες για μπολ, εγω χρησιμοποιω μονο τις 2, νομιζω θα καταφερω να προσαρμοσω μια φωλια στην τριτη πορτουλα, το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι χαμηλα, ενω οι φωλιες πρεπει να ειναι ψηλα, θα δω, μπορει να βαλω μια εσωτερικα, δε βιαζομαι!
Ααα πριν που πηγα να τα δω διαπιστωσα οτι χωρανε κ αλλες πατηθρες, εχω σκοπο να παρω καβιλιες ή κ αλλα βιδωτα κλαδια!
 
ανατολη οι φωλια σε αυτες τις κονουρες πρεπει να ειναι σχημα L. η εισοδος να ειναι απο ψηλα και να κατεβαινει κατω και να πηγαινει λιγο ευθεια. Βεβαια εχω δει και φωλια απο σωληνα pvc παντα στο σχημα που σου λεω αλλα δεν καταλαβα πως μπορει να σκαρφαλωνει το πουλι. καλη επιτυχια!
 
Δημητρη ξερω τι φωλιες εννοεις, στα 3 βιβλια που μου εστειλε ο Jamie, εχει αναλυτικες αναφορες, αλλα αυτο με τη φωλια ισχυει περισσοτερο για τις μεγαλες κονουρες, τις aratinga, για τα μικρα που εχω εγω, συμφωνα με τα βιβλια παντα, ενα κουτι οπως αυτα των κοκατιλ, ακομη κ των μπατζι ειναι αρκετο... Θα φανει!
 
ανατολη ξερεις πολυ καλα οτι και εμενα με ενδιαφερει να παει καλα η αναπαραγωγη ε; 😀 απο την στιγμη που επιμεληθηκε ο jamieo εγω εγκρινω και επαυξανω! Καλες, συνευρεσεις!
 
Ανατολη το κλουβι τους ειναι πανεμορφο! Σιγουρα θα περνανε ομορφα εκει μεσα!
 
Τελειο το κλουβακι.

Για ενημερωση και μονο να πω σε περιπτωση που καποιος ενδιαφερεται οτι περασα χτες απο ενα πετ στην Γλυφαδα και ειχε κλουβια αρκετα μεγαλα σε τιμες ευκαιριας.
που ειναι το μαγαζι αυτο;θα με ενδιεφερε ενα κλουβι μεγαλο:)
 
Τα κονουρακια κ εγω😛 σας ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια!
 
Back
Top