Το ελπιζω γιατι πραγματικα θελω να ειναι ευτυχισμενα.Μια ανησυχια εχω μονο. Δεν ξερω αν πινουν νερο.Εχω δυο ποτιστρουλες δεν τα εχω πετυχει να πινουν γιατι δεν ειμαι ολη μερα απο πανω τους.Και αν δεν πινουν? Πως θα το καταλαβω?
@Nicoletta Μην ανησυχείς, εγώ έχω budgie και ουτε μια φορά δεν τα έχω δει να πίνουν νερό . Πίνουν ελάχιστο, ωστόσο αν έχεις αμφιβολίες μπορείς να τους βάλεις ένα ρηχό πιατάκι να κάνουν μπανακι ή και να πιουν νερό.
Σας ευχαριστώ πολυ πολυ! Διαλεξα να τα βγάζω απο το κλούβι για να πετάνε και εξερευνούν,το δωμάτιο των κοριτσιών μου. Αυτο που αναπόφευκτα φαινεται στις φωτογραφιες ειναι οι τοιχογραφίες που εχω ζωγραφίσει σε ολους τους τοίχους του δωματίου λιβαδια δεντρα και βουνα, για τις κόρες μου.Οταν πέταξαν και εκατσαν στο ράφι ψηλά τα εβγαλα φωτογραφία με το ποτάμι,χεχε.
Καλο απόγευμα σε ολους! Σημερα βγήκε και το αλμπινακι απο την φωλιά και προσπαθει και το τελευταιο .Εδώ ειμαστε λοιπον 39 ,36 ,34 και 32 ημερων σημερα όλα μαζί,σε σύγκριση με τις πρωτες μέρες.Το ταξίδι τωρα ξεκινάει!
Καλησπέρα! Νομιζω οτι εχω δυο αγοράκια και δυο κοριτσάκια. Εκτός απο τους χαλινους ειναι και ο μπαμπάς που μου το ειπε:Τωρα που η μαμα εχει μπει παλι στην φωλιά, ο μπαμπας δεν ειχε πρόβλημα ακομα και να ταισει τα δυο αλλα τα αλλα δυο τα τσιμπουσε τσιριζοντας με σηκωμένη την κορώνα και τσιριζοντας. Τωρα τα εχω πάρει όλα βέβαια απο τους γονεις ακομα και το τελευταιο γιατι σημερα που βγήκε και αυτο,το τσιμπουσε στο προσωπο άσχημα ο μπαμπάς.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.