Ευτυχώς που γράφω τα ίδια κάθε φορά :DΕχω δει ενα σχολιο σου (Απριλη) σε ενα αλλο μου θεμα οτι αλλαζουν φτερα και με ρωτησες αν θα εβαζα καναρινια σε αναπαραγωγη Σεπτεβρη. Οποτε ανοιξη αλλαζουν :D.
Ευτυχώς που γράφω τα ίδια κάθε φορά :D
Αν τα βάλεις την άνοιξη πολύ πιθανό να γεννήσουν ΑΛΛΑ τα τσακίζεις τα καημένα. Αυτά άστα για τους εσωτερικούς...
Εγώ να ρωτήσω κάτι που δεν κατάλαβα; Στο ίδιο ζευγάρι πέθαναν και τα 3 μικρά σωστά; Μήπως να ψάξεις για κάποια ασθένεια βρε Αριάδνη μου; ☹
Βέβαια υπάρχει και μια άλλη θεωρία αλλά την δουλεύω ακόμα και δεν μπορώ να γράψω κάτι δημόσια. Τα λέμε όταν τελειώσει το πείραμα σε μερικά χρόνια.
Ναι το πολύ. Θα το καταλάβεις, θα γίνουν κάπως επιθετικά προς τους γονείς. Βάλε τσαμπιά κεχριου.:D. Βγηκαν σημερα απο φωλια. Περιπου σε 2 βδομαδες θα τρωνε μονα τους;
Ναι καλά κατάλαβα.. Άρα μήπως για ο συγκεκριμένο ζευγάρι να ψάξεις τις πιο βαθιές αιτίες που τα μικρά πέθαναν ταισμένα;Το αλλο ζευγαρι. Ενα δικο μου φετινο και ενα θηλυκο του 15 εκαναν 3 μικρα. Μεγαλωσαν λιγο και πεθαναν πρωτα τα 2 και σημερα το 1. Ταισμενα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας