Αναπαραγωγή Τα πρώτα μας αυγά (lovebirds)

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης marie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
αχου τι ωραια ασπρα ασπρα, δεν τα κλοσσαει ομως και τα 2... Αν δεν κανω λαθος...

αυτη η φωτο ειναι την ημερα που προσεξα οτι εχει αυγα! Τωρα ειναι διπλα διπλα τα αυγα!

τα εχω μεσα στο σπιτι με ανοιχτο το παραθυρο! Ειμαι στον 5ο οποτε εχουν λιγο αερα τα γλυκα μου! Τους εχω και μπανιερα... Βγαινει και παιρνει και αερα...

ηρθε και το τριτο μας αυγο, σημερα...14 07 08!:D

Συνημμένα

• νεο 051.webp
    νεο 051.webp
    33,1 KB · Προβολές: 94
  • νεο 052.webp
    νεο 052.webp
    33,8 KB · Προβολές: 92
τους εχω και μπανιερα... Βγαινει και παιρνει και αερα...
Μαρια δε νομιζω οτι κανει καλο να τους εχεις μπανιερα τη στιγμη που κλωσσανε. Εγω τουλ για τα ζεμπρακια ετσιι ηξερα. Οτι εαν ειναι υγρη η μανα κ καθησει πανω στα αυγα ειναι επικινδυνο... Μηπως κρυωσει ο νεοσσος κ ισως βραχει κ το αυγο κ εισχωρησουν μικροβια στο αυγο. Νομιζω κατι τετοιο.λογικα θα ισχυει κ στα δικα σου αυτο. Ας απαντησει κ καποιος αλλος για σιγουρα.

μαρια ειδες που στο πα... Ουτε μαγος να μουνα... Μακαρι να κανουν κι αλλα και να απολευσεις και νεοσσους!

Μαρακι γεια σου. ειμαι καινουργια στο φορουμ αλλα μπορω να σου πω πωσ απο οτι βλεπω το παπαγαλακι σου ειναι καλη μανα. Θα σου προτεινα να μην κοιταζεις συνεχεια τα αυγα. επισης θα σθμφωνησω με το αδερφακι μου. Θα σου κανει και αλλα αυγουλακια

σας ευχαριστω! Αν ισχυει αυτο με το νερο και δω οτι παει να μπει θα τη βγαλω, δεν το γνωριζα! Δεν τη βγαζω ακομη μιας και η θυληκια δεν εχει βραχει ακομα! Το μονι που κανει ειναι να πηγαινει και να καθεται πανω απο τη μπανιερα... Θα την παρακολουθω...

Μαρία καθε πόσες ημέρες κάνει αυγό η θηλυκια;
Έχω και εγω ένα ζευγάρι. Το πρώτο η δικια μου το έκανε 10/7 και απο τότε με διαφορα 3 ημερών έκανε άλλα δύο. Τρώνε τα δικα σου αυγό ή αυγοτροφή ώστε αργότερα να ταίζουν και τα μικρα; Τα δικα μου δυστηχώς όχι. Τί γίνεται με αυτήν την περίπτωση μηπως γνωρίζεις;

γενναμε μερα παρα μερα... Τωρα τα δικα σου μηπως εχουν ελλειψη ασβεστιου; Γιατι κι εγω ειχα αυτο το προβλημα... Κι εμενα δεν τρωνε αυγο αλλα οταν γεννησαν ταιζαν με αυτο τα μικρα!

Να μένουμε με τις κανόνες, τα Kοκακτιλ κάνουνε κανονικά κάθε δεύτερη μέρα ένα αυγό. Και όχι κάθε μέρα.

Το ίδιο συμβαίνει στα Budgies και στα Love-Birds.

εγω οσες φορες εχω βαλει αυγο δεν το εχουν φαει...
αλλα αμα πρεπει να τους δινω μολις βγουν τα μικρα θα το κανω...
αυριο θα παρω και τον πτηνιατρο να τον ρωτησω...

παιδια οταν θα εχω νεα απο τα μικρα μου θα σας ενημερωνω, απλα προσπαθω να μην τα ενοχλω πολυ... Παντως η μαμα ειναι πολυ καλη μεχρι στιγμης.. Και ο μπαμπας δεν μπορω να πω, απο φαι τρωνε πορτοκαλι καθε μερα και την κανονικη τροφη που τους δινω!
χθες τους εβαλα και ενα στικ με μελι(λεει οτι εχει και βιταμινες)

Να μένουμε με τις κανόνες, τα Kοκακτιλ κάνουνε κανονικά κάθε δεύτερη μέρα ένα αυγό. Και όχι κάθε μέρα.

Το ίδιο συμβαίνει στα Budgies και στα Love-Birds.

Tώρα αυτό είναι λίγο σχετικό. Η δικιά μου θηλυκία Lovebird έκανε ένα αβγό το πρωί, ένα το βράδυ, ένα την επόμενη το μεσημέρι και το 4ο μετά από δύο ημέρες. Ήταν η 1η της γέννα.

με το καλο να αποκτησεις τα νεα Lovebirds!

Back