όχι, βρε Αλίκη μου! Με κέρδισαν τα φουσκωτά glosterάκια! Ειλικρινά.. Τα λατρεύωκαι το επόμενό μου βήμα σίγουρα θα είναι τα yorkshire!Σε υπερευχαριστώ συμπέθερέ μου γλυκέ!️️️ Οφ τοπικ: από κοινά δεν έχεις κανένα τελικά;
καλημέρα,Στέφανε καλέ μου φίλε! αν ξεπετάγονται λέει!Χρόνια πολλά σε όλους! Δημήτρη ξεπετάγονται σιγά σιγά τα νινάκια γκλοστεράκια. Είδες η αγάπη και η σωστή φροντίδα τι κάνουν; Να ζήσουν πολλά χρόνια και να έχουν υγεία!
Γιάννη και Βασίλη, σας ευχαριστώ πολύ!
και εσύ,Βασίλη.. Κράτα χώρο, γιατί μόλις μεγαλώσουν,ξέρεις...![]()
να σαι καλά.. Και ξεκίνα διάβασμα για τα gloster!!
Ευχαριστω πολυ!
Με το καλο στο κλαρι!
να σαι καλά.. Και ξεκίνα διάβασμα για τα gloster!
Μην τους δίνεις σημασία! Άσε τον καιρό να περάσει αφού ταίζουν όλα κυλούν φυσιολογικά! Μόλις τα μικρά είναι έτοιμα να βγουν απ τη φωλιά τότε να πας για 2η γέννα. Το λινκ του άρθρου δε στο βάζω καν ξέρω πως το έχεις διαβάσει 10000 φορές!με τους μπαμπάδες δεν ξέρω τι να κάνω.. Ταίζουν μεν, πυρωμένοι στο φουλ δε! Δεν βάζουν κώλο κάτω, βρε φίλε..σαν το Βέγγο σε κλουβί ένα πράγμα! Και είναι σχετικά νωρίς για να βάλω 2ες φωλιές, δεν έχουμε φτάσει ακόμη τις 10-11 μέρες των μικρών! Ουφ!
Γιάννη..corona ονομάζονται τα λοφειοφόρακαι από τα πρώτα 6 μικρά μόνο 1 είναι σκουφάτο! consort ονομάζονται αυτά που δεν έχουν λοφείο(σκουφάκι) αλλά ένα πολύ ελκυστικά έντονο φρύδι.Πως καταλαβαίνουμε αν είναι consort ή corona;
Με εριξες!ένα πολύ ελκυστικά έντονο φρύδι.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας