Αναπαραγωγή Τα gouldian πεταξαν κατω νεοσσους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ariadnh
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μια απορία πάνω σε αυτό. Μήπως καλύτερα να απομάκρυνα το ένα αυγό που ήταν μέσα; Να μην ένιωθαν την απειλή ότι κάποιος "ενοχλεί" το αυγο;
Όχι δεν θα βοηθούσε, άλλαξε αυτό που έγραψα σε "...σαν απειλή την φωλιά τους
 
λυπάμαι πολύ, Αριάδνη! Μην αποθαρρύνεσαι όμως. Έχεις πολύ καλά στοιχεία μέσα σου,έχεις όρεξη και θέληση για μάθηση και σωστή εφαρμογή.. Και αυτά είναι τα όπλα σου, για του χρόνου! αξιοποίησε τα! Και σίγουρα έχεις και μας.. Μια καλή παρέα φίλων στο πλευρό σου!
 
Του χρόνου τότε. Μακαρι να είναι καλά να τα έχω και θα δοκιμασω.

Να στε καλά όλοι.
Μην αποθαρρύνεσαι. Ετοίμασε προσεχτικά από τώρα τις επόμενες κινήσεις σου.
Λυπάμαι...

Μην αποθαρρύνεσαι.. Ετοίμασε από τώρα τις επόμενες κινήσεις σου.
'Όπως γράφει κι ο @YannisK είναι συχνό φαινόμενο.
Κι αυτός κάτι ξέρει παραπάνω.

☹ Δυστυχώς φέτος έχασα πολλούς νεοσσούς από κάποια άπειρα ζευγάρια, πολύ δυσάρεστο φαινόμενο, Αλλά οι λίγοι που τα κατάφεραν είναι απίστευτοι σε ευρωστία και ανάπτυξη (φτου φτου φτου). Πιστεύω ότι όταν ενηλικιωθούν θα γίνουν καλοί γονείς. Θα βάλω φωτογραφίες κάποια στιγμή.
 
Σαφώς και είναι πολύ λυπηρό το γεγονός οτι χαθηκαν 4 νεοσσσοί. Ομως πιστεύω πέραν του συναισθήματος της θλίψης και την απογοήτευσης που είναι απολύτως φυσιολογικά να νιώθεις Αριαδνη μου, σκέψου πόσο πλούτισες σε εμπειρίες και γνώσεις και μαζί με σένα και ολοι εμείς που παρακολουθούσαμε με αγωνία την έκβαση των γεγονότων. Ο Γιάννης με τις γνώσεις του εμπλούτισε τον Φακελο "Αναπαραγωγή Γκούλντιαν" με πολύ χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν όλους μας. Ας κρατήσουμε αυτο γα το τέλος και του χρόνου ολα θα πανε καλύτερα!
 
Back
Top