Γενικά Τα Gouldians και αλλα παραδείσια πουλια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Wind-sa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Wind-sa

PB Member
Εγγραφή
7 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.021
Πόλη
Αθήνα
Μετά από κάποια χρονια που άρχισα να ασχολούμαι με τα παραδείσια πουλια απέκτησα ένα ούτε μικρό ούτε μεγάλο πολύχρωμο σμήνος της χαράς μου.

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω μερικά από τα παραδείσια πουλια μας που έχουμε μαζί με τον Αντώνη (pantazo).

Ο σκοπός παρουσιάσεις είναι να μπούν και αλλα άτομα στη πολύχρωμο "club" Λάτρεις των Παραδείσιων Πουλιών!
Μπορεί να μην είναι οδικά πουλια όπως καναρίνια και καρδερίνες και να μην είναι εξημερωμένα όπως οι παπαγάλοι, αλλα φέρνουν πολύ χαρά στους ιδιοκτητες τους μονο με την εμφάνιση τους και συμπεριφορά.

Καλωσορίσατε στο κόσμο μου!

Zebra037.jpg


Gouldians83.jpg


Gouldians35.jpg


Gouldians97.jpg


Diamond-003.jpg


Zebra034.jpg


Gouldians231.jpg


Gouldians318.jpg


Gouldians349.jpg


Gouldians394.jpg
 
Γέμισε ο τόπος χρώματα! Παπαγάλους δεν έχεις καθόλου πλέον στην κατοχή σου Πωλίνα; Πες μας αν θέλεις, ποια είδη πουλιών έχεις σήμερα.
 
Πωλίνα μου πανέμορφα και πολύ χαριτωμένα όλα, φτου φτου να τα χαίρεστε!
 
ειναι ολα τους πανεμορφα κι εχουν υπεροχα χρωματα Πωλινα! Να τα χαιρεσαι ΟΛΑ! βαλε και συντομα νεες φωτογραφιες απο τους παπαγαλους σου.. 😎
 
Να τα χαίρεσαι Πωλίνα! Πραγματικά είναι πανέμορφα όλα τους.

Οπως τα βλέπω στο λάπτοπ σου επάνω, μου ΄ρχεται να τα αμολήσω και εγώ όλα εδώ ! Τα έχεις εξημερώσει όλα αυτά που είναι έξω ; :)
 
Τι πανεμορφα πουλια ειναι αυτα τα gouldian;!
Αχ βρε Πωλινα και κοντευω τα 30 ζευγαρια για φετος, αλλα με βαζεις σε πειρασμο!
 
Αυτό θα πει πολύχρωμος παράδεισος Πωλίνα. Μπράβο σου που τα προσέχεις σαν τα μάτια σου, αυτό άλλωστε "αντανακλάται" από το γεγονός ότι η εμφάνισή όλους τους είναι άψογη, το φτέρωμα λαμπερό και έντονο... ότι και να πούμε είναι λίγο. Τα χρώματα; Τα πολυάριθμα είδη; Τους χώρους διαβίωσης; Όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ... αν περάσω ποτέ από Αθήνα θα έρθω σίγουρο, είτε με θέλεις είτε όχι... 😀 😛
 
πως ενας πολυχρωμος παραδεισος! απο κοντα ειναι πιο ομορφο το θεαμα αφου μπορεις να ακουσεις αυτες τις τοσο λεπτες φωνουλες τους!
 
Μπράβο σας κ. Πωλίνα για τα τόσο εντυπωσιακά και πολύχρωμα παραδείσια σας! Έχω μείνει έκθαμβος! Συγχαρητήρια και καλή σας συνέχεια! Φροντίστε να τα διάτηρήσετε και να τα προσέχετε σαν τα μάτια σας! Φιλικά Αμβρόσιος!:) 😉
 
Είναι υπέροχα τα παραδείσια. Κι εγώ ψάχνω να βρω κάποια, αλλά εδώ που είμαι τα pet είναι άθλια, οπότε ψάχνω από ιδιώτες. Ειδικά Bicheno. Shaft tail και Bengalese
 
Καλά Πωλίνα και εσύ έχεις κάνει προοδο τεράστια! Τελικά σε κέρδισαν τα παραδεισια απο τα παπαγαλοειδή ε;!
Μπράβο πάντος εχεις γίνει φοβερή!
 
Ενα μπραβο ειναι λιγο! Τα παραδεισια ειναι τρελα με τοσα χροματα πανδεσια χρωματων και καθε ενα τους ποιο αγαπησιαρικο απο το αλλο.
 
Back
Top