Και τα προσέχω.. Και τα χαίρομαι!Nα τα χαίρεσαι και να τα προσέχεις
Εδώ είμεθα με τις ερωτήσεις μας κι εμείς. Στην τελευταία φωτο στο πιατάκι τι τους έχεις;
Ρύζι, γλυστριδα, αγγούρι και ρίγανη!:DΕδώ είμεθα με τις ερωτήσεις μας κι εμείς. Στην τελευταία φωτο στο πιατάκι τι τους έχεις;
Ευα ειναι δικη σου συνταγη ή την εχεις βρει απο καπου;Ρύζι, γλυστριδα, αγγούρι και ρίγανη!:D
Σ'ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μου!Να τα χαίρεσαι τα μικρά σου Εύα μου!
Να κάνω μια παρατήρηση (από κακή εμπειρία που είχα), αυτά τα κρικάκια βγάλ' τους τα καλύτερα... Ο Μάριος στρίμωξε το κορμάκι του (παλιά), δηλ αφού πέρασε το κεφάλι του, μετά προσπαθώντας να ''συνεχίσει'' μπλόκαρε το σωματάκι του και δεν πήγαινε ούτε μπρος ούτε πίσω...
Όχι βρε.. Δική μου...Ευα ειναι δικη σου συνταγη ή την εχεις βρει απο καπου;
Το ρυζακι ειναι ελαφρα βρασμενο; Το ρωταω γιατι δεν εχω ακουσει καποιον αλλο να δινει ρυζι αλλα απο την αλλη μαλλον ειναι μια χαρα τροφη για τα πουλια. Εγω ζεματαω αρακα απο μπαρμπασταθη κ της αρεσει πολυ.Όχι βρε.. Δική μου...
Ευτυχώς ήμουν σπίτι και τον είδα να παλεύει για ν΄ελευθερωθεί... Τρέλα μου ήρθε!... Και πως βγήκε τελικά ο Μάριος;
Ρύζι ''κανονικά'' βρασμένο, χωρίς αλάτι Αλέξανδρε, δίνω χρόνια τώρα (ανά εποχές) σε όλους τους παπαγάλους μου σκέτο ή και μέσα σε συνταγές μου:)*Το ρυζακι ειναι ελαφρα βρασμενο; Το ρωταω γιατι δεν εχω ακουσει καποιον αλλο να δινει ρυζι αλλα απο την αλλη μαλλον ειναι μια χαρα τροφη για τα πουλια. Εγω ζεματαω αρακα απο μπαρμπασταθη κ της αρεσει πολυ.
Όχι κανονικά...Το ρυζακι ειναι ελαφρα βρασμενο;
Πάλι καλά που ήσουν σπίτι...Ευτυχώς ήμουν σπίτι και τον είδα να παλεύει για ν΄ελευθερωθεί... Τρέλα μου ήρθε!
Και εγώ φυσικά με σκέτο νεράκι το βράζω...Ρύζι ''κανονικά'' βρασμένο, χωρίς αλάτι
Απ'τα κιλά σου...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας