Αυτή η μικρή είναι γίγαντας μπρος τον κακομοίρη, η χοντρή κι ο Ζαχαρίας :D
Υπέροχα είναι να σου ζήσουν, κι εσύ κουκλίτσα μοναδική !
Χα χα χα δεν εννοούσα εσένα :D
μετα απο 2 αναγνωσεις το καταλαβα!Χα χα χα δεν εννοούσα εσένα :D
Σε ευχαριστώ πολύ!
τα μικράκια σου είναι δυο ζωγραφιές! Να τα χαίρεσαι!
Να είσαι καλά!:DΑπιθανα@!
Μαράκι μου σε ευχαριστώ πολύ πολύ να είσαι καλά! ️️️Αυτή η μικρή είναι γίγαντας μπρος τον κακομοίρη, η χοντρή κι ο Ζαχαρίας :D
Υπέροχα είναι να σου ζήσουν, κι εσύ κουκλίτσα μοναδική !
Τα αγάπησα προτού κιόλας τα πάρω!Μου αρεσει που ειναι καθαρα και περιποιημενα! φαινεται οτι τα αγαπας και τα προσεχεις. Κατι που δε κανουν ολοι! Μπραβο σου!
χαχα! Απο το 2015 που γράφτηκα στο φόρουμ και έμαθα γι'αυτά τα πουλιά τα ερωτεύτηκα...Εεε σου ελεγα, παρε παπαγαλους! αλλη φαση! Τα καναρινια τι κανουνε; θαχουν τρελαθει στην ζηλια ε;
Σ'ευχαριστώ πολύ Σίσσυ μουυ! ️️️Να τα χαίρεσαι Εύα μου, πάντα γερά και δυνατά να είναι!
Ε Φυσικά! Κάνουμε και συζητήσεις!Με τα παροτλετακια εχεις αλλο δεσιμο! αλλο επιπεδο μυαλου βλεπεις!
Εννοείτε!Είναι πολά όμορφα Εύα ακόμη και χωρίς όλα τα φτερά τους. Και ο δικός μου παπαγάλος μαδημένος είναι αλλά δεν με ενοχλεί
Κοντεουμε να κλείσουμε ένα χρονο που είμαστε έτσι...Ευτυχώς δεν τσιμπάει τα δέρματα τους...Δεν είναι πρόβλημα αυτό ούτε για τα ίδια ούτε για εμάς εφόσον δεν αυτοτραυματίζονται.
Αυτό λεω κι εγώ...Υπάρχουν όμως φάσεις που δεν μαδιέται αλλά και ούτε την Ελίνα δεν μαδάει...κι ετσι ξανά γεμιζουν φτερά και πουπουλα...Πάντως ο άτιμος ο Ντάνιελ μαδάει το κεφάλι της Ελίνας επειδή δεν φτάνει το δικό του. Ο Ντάνιελ πετάει;
Έγινε!Να μας τα δείχνει πιο συχνά.
Να συνεχίσεις να δίνεις, κάποια στιγμή θα αρχίσει πάλι να τα τρώει.σήμερα η μάνα μου του έβαλε να φάει φράουλα και μετά του έδωσε άνηθο και δεν άγγιξε τίποτα....
Γι'αυτό το θέμα δεν ξέρω τι να κάνω....
Ναι... έχει ένα χρόνο και δύο μήνες...μήπως μαδιεται;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας