Γενικά Τελικά, ένας όχι και τόσο έμπιστος και φθηνός εκτροφέας

Κατάσταση
Κλειστό.

Dimos_Greek

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2014
Μηνύματα
388
Καλημερα σε ολη την παρεα.Βλεπω πολλους που αναζητουν φθηνους και εμπιστους εκτροφεις, με αφορμη αυτο ειπα να σας συστισω εναν εκτροφεα! Απο αυτον πηρα σχεδον ολους τους παπαγαλους!Λοιπον ειναι ενας πολυ καλος και εμπιστος εκτροφεας με αρκετα καλες τιμες. Μενει στην Φιλοπαππου κοντα στην Αθηνα και στελνει σχεδον σε ολη την Ελλαδα! Μπορειται να τον επισκευθητε αλλα και αν μενετε μακρια απλως του ζητατε να σας δειξει φοτο και διαλαγεται. Εχει σχεδον απο ολα τα ειδη παπαγαλων και σε ολους τους χρωματισμους (cockatiel,budgie,lovebird,parotlet,rigneck, κ. Α)!

Edit: Αλλαγή τίτλου λόγω αλλαγής άποψης https://community.petbirds.gr/threads/%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CF%8C%CF%87%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%83%CE%BF-%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%86%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AD%CE%B1%CF%82.20836//page-4#post-276828
 
Ευχαριστούμε πολύ Δήμο, πως τον βρίσκει κάποιος; Για όλα τα είδη μας ρωτούν πολύ συχνά μέλη μας αλλά ιδίως για parrotlets και ringnecks δεν ξέρουμε κάποιον να προτείνουμε.
 
Ναι ξεχασα το τηλ. ειναι ###. Παντως ειναι παραπολυκαλος και εξηπηρετικος και με εχει δοσει πολλες συμβουλες σε αντιθεση με τα petshop και αλλους εκτροφεις που σε λενε ψεματα απλα για να το πολισουνε. Εγω πηρα ενα μικρο κοκατιλ perl που μαζι με τα εξοδα βγηκε 35 ευρω αλλα με εκναε ειδικη τιμη γιατι ειμαι πελατης του να φανταστητε οτι μενω διπλα στη Θασσαλονικη! Ποσο πιο φθηνο;
 
Καλημερα σε ολη την παρεα.Βλεπω πολλους που αναζητουν φθηνους και εμπιστους εκτροφεις, με αφορμη αυτο ειπα να σας συστισω εναν εκτροφεα! Απο αυτον πηρα σχεδον ολους τους παπαγαλους!

Εγώ θα σας έλεγα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
 
Ναι Γιαννη και φυσικα διοτι δεν ειναι ολοι ετσι ολοι πρεπει να ειναι προσεκτικοι και εγω στην αρχη που δεν τον ηξερα ημουν ιδιαιτερα προσεκτικος! Ολα τα πουλακια ειναι υγιεστατα!
 
έχεις πάει στο εκτροφείο του;
 
Οχι αλλα ολα τα πουλια που εχω παρει ειναι υγιεστατα επισης εχω δει φοτο και ξερω οτι ειναι σε πολλη καλη κατασταση τα πουλακια του! Ποτε δεν θα εδινε σε καποιον αρρωστα πουλια διοτι αν το καλοσκευτεις θα τον εχανε απο πελατη!

Επισης εχει και ροζελες και φισερ μασκοφορους και μονκ! Αν θελετε γραφω και τις τιμες τους! Αλλ μπορει κα να σας κανει ειδικη τιμη!
 
Εγώ θα σας έλεγα να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.
Σίγουρα πάντα στις συναλλαγές μας πρέπει να είμαστε προσεκτικοί αλλά ο Δήμος που μας το συστήνει έχει εμπειρία αφού έχει πραγματοποιήσει συνεργασία με τον άνθρωπο αυτόν.
 
Για όσους ενδιαφέρονται.

ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ λαβμπερντς εντελώς ημέρα, ταισμενα με κρεμα, σε σπανια χρώματα φισερ, μαύρη μάσκα και μπλε με μαύρη και γκρι μάσκα, ιδανικα για παιδάκια κάθονται στο χερι, δεν τσιμπάνε καθολου παρα πολυ ήσυχα. υπαρχουν και μικροτερα για τάισμα στο χέρι,υπαρχουν και καποια που δεν εχουν τελειώσει ακομα την κρεμα και μπορει να τα παρει καποιος για να συνεχισει το μεγαλωμα τους, δυνατότητα επιλογής ή αποστολής οπουδήποτε και σε ολη την Ελλαδα. Διαθέσιμα και πολλα αλλα ειδη παπαγαλων, μικρων μεσσαιων και μεγαλων σε πολυ χαμηλες τιμες. τιμες για μωρακια απο 35 ευρω, τιμή 35€, συζητήσιμη, 07:00-24:00

Αν είναι διαφήμιση Σταύρο σβήστο.
 
Θα ήθελα να υπενθυμίσω για μια ακόμη φορά, πως οποιοσδήποτε από εμάς ως αγοραστής, έχει το δικαίωμα να κρίνει την αγορά του και εφόσον το επιθυμεί, να ενημερώνει με την κριτική του από μία αγορά που έχει κάνει από τα μέλη της κοινότητας μας. Αυτό ισχύει για αγορές από οπουδήποτε, είτε από κατάστημα, είτε από ιδιώτη.
 
Lazaros θα το εκανα αυτο αλλα ηθελα να αναφερω και την εμπειρια μου με αυτον εκτροφεα και ηθελα να πω πως εχει ολα τα ειδη και για αυτο δεν εκανα αντιγραφη επικολληση νομιζω πως εχω το δικαιωμα να πω το αν ειναι καλος η οχι ο εκτροφεας και να πω την εμπειρια μου με τον εκτροφεα!😎
 
Όπως ξεκάθαρα είπε και ο Σταύρος πιο πάνω θέλουμε τις γνώμες σας για τέτοια ζητήματα.
Εγώ η ίδια άλλωστε σε άλλο θέμα, πίεσα αρκετά τον Δήμο να μας πει για τον εκτροφέα. Μην του πούμε τώρα ότι κάνει και κάτι λάθος :)
 
Οχι αλλα ολα τα πουλια που εχω παρει ειναι υγιεστατα επισης εχω δει φοτο και ξερω οτι ειναι σε πολλη καλη κατασταση τα πουλακια του! Ποτε δεν θα εδινε σε καποιον αρρωστα πουλια διοτι αν το καλοσκευτεις θα τον εχανε απο πελατη!

τι πουλιά πήρες απο αυτόν; έχουν ταυτότητα; Τι γράφει πάνω; Μπορεις να μας δείξεις καμια φωτογραφία;
 
Τα budgie και παλια ενα κοκατιλ ταυτοτηατα τι εννοεις δεν εχουν!
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top