Γενικά Τελικά, ένας όχι και τόσο έμπιστος και φθηνός εκτροφέας

Κατάσταση
Κλειστό.
Τα μεγαλα σε ηλικια, περιππου 6 μηνων+ πρεπει να εχουν δαχτυλιδι αν δεν κανω λαθος δεν θυμαμε τα μικρα δεν εχουν ομως δηλαδη μολις απογαλακτιστουν!Tα budgie εχουν 5 ευρω!
 
Το συγκεκριμένο άτομο δεν είναι εκτροφέας αλλά διακινεί κυρίως εισαγόμενα πουλιά ή πουλιά τρίτων που κρατιούνται σε άθλιες συνθήκες.
Εμπλέκεται και κατάστημα, γνωστό για την βρωμιά και την αθλιότητα όπου ζουν τα ζώα.
Πολλά από τα πουλιά τους είναι γέρικα και έχουν δαχτυλίδια με κωδικούς ξένων χωρών (και ίσως να έχουν χαμηλή τιμή )
Μερικά που δεν υπάρχει βιασύνη να πουληθούν πάνε για τυχαία και εξαντλητική αναπαραγωγή στην Ελλάδα.

Τα παραπάνω, για μένα, δεν δείχνουν εκτροφή, απλά διακίνηση ζώων με σκοπό το κέρδος σε συνθήκες pet mill και δεν μου δημιουργούν κανένα αίσθημα εμπιστοσύνης.

Οι φωτογραφίες από τις αγγελίες του δείχνουν ένα μέρος της αθλιότητας, μικρά βρόμικα κλουβιά με συνωστισμένα παπαγαλάκια...
Ο καθένας βέβαια επιλέγει που θα δώσει τα λεφτά του.
 
Οπως νομιζεις Γιαννη απλως εμενα μου εχει φερθει πολυ ενταξει! Και ολοι οι παπαγαλοι που πηρα απο αυτον ειναι υγιεστατη! Ο καθενας εκφραζει την γνωμη του ελευθερα! Εγω πρωσοπικα δεν εχω θεμα απλως ειπα την πρωσοπικη μου εμπειρια αλλα μην μου πειτε να σας ξανασυστισω εκτροφεα η οπως τον λετε! Επισης εγω δεν ειδα να ειναι βρομικα αντιθετως! Συγνωμη αν εγινα κακος και συγνωμη που σας συστισα στο φορυμ σας εναν "μη εμπιστω εισαγγωγεα" οπως λετε!😳Εγω απλα εκανα αυτο που μου ειπε η ΜαριαP και εξεφρασα την πρωσοπικη αποψη!
 
Παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα, ο καθένας λέει την εμπειρία του και την γνώμη του, φτάνει να είναι απόλυτα σίγουρη.
Ο Δήμος δεν είχε πρόθεση να μας πει τον εκτροφέα, από μένα πιέστηκε να τον αναφέρει. Ακόμα και αν ισχύουν, που δεν έχω κανέναν λόγο να μην τα δεχθώ, όσα λέει ο Γιάννης, αυτό δεν σημαίνει ότι αναιρείται η εμπειρία του Δήμου.
Γιάννη, μπορείς να μας πεις και το petshop αν το γνωρίζεις.
 
Δήμο δεν αμφισβητώ ότι σου φέρθηκε εντάξει ή ότι τα παπαγαλάκια είναι σε καλή κατάσταση απλά θεώρησα ότι πρέπει να γράψω αυτά που έπεσαν στην αντίληψη μου ώστε να ξέρει το φόρουμ και μια άλλη όψη.

Άλλο εκτροφέας άλλο έμπορας πουλιών (χωρίς άδεια)

Μαρία γνωρίζω το pet shop και άλλα, αλλά δεν θα πω κάτι παραπάνω, προς το παρόν. Δεν θέλω να εκθέσω την πηγή μου.
 
Nαι δεν αντιλεγω αλλα αρχησες να κατησορουσες και αυτο με εκανε να νιωσω αβολα επειδη εγω τον συστησα εγω παντως ειπα τη προσωπικη μου εμπειρια! Τελος παντον ο καθενας μπορει να πει την γνωμη του ελευθερα!
 
Όταν εκφράζουμε την ικανοποίησή μας από κάποιον δεν σημαίνει πως τον υιοθετούμε κιόλας, ούτε πως είναι άψογος. Μια θετική εμπειρία περιγράφουμε, όπως και κάποιος άλλος ίσως μία αρνητική. Αυτό δεν επηρεάζει τις μεταξύ μας σχέσεις. Δεν σε αφορά προσωπικά και να μην νιώθεις άβολα γιατί και ο άλλος θέλει να πει την γνώμη του ελεύθερα.
 
Δημο οπως και να εχει μπραβο που εκατσες ασχοληθηκες και ρωτηνες τωρα ειναι επιλογη καθενος μας να διαφωνησει και να κρινει οχι εσενα αλλα αυτα που λες αυτο δεβ συμενει πως σε λιθοβολει κιολας! Εισαι μελος μιας τεραστιας οικογενειας πουειναι γαματη υγεια γιαυτο συμφωνει και καποτε διαφωνει με αυτα που γραφουμε:)
 
εκτός απ τα συνηθισμένα είδη, κοκατίλ, λαβ κτλ, ξέρεις αν έχει κι άλλα, π.χ. Σενεγάλης, Regent, Meyers κτλ. Για ήμερα πάντα μιλάω
 
εκτός απ τα συνηθισμένα είδη, κοκατίλ, λαβ κτλ, ξέρεις αν έχει κι άλλα, π.χ. Σενεγάλης, Regent, Meyers κτλ. Για ήμερα πάντα μιλάω
Τέτοια είδη έχει και το Tropical Bird Farm στην Βάρη.
 
δεν έχει ποια τέτοια. μόνο Meyer απ αυτά που λέω. εντωμεταξύ όπου κι αν έχω ρωτήσει κανείς στην Ελλάδα δε μπορεί να βρει King που θέλω. μερικοί δεν το ήξεραν καν
 
Νομιζω εχει παρτον ενα τηλεφωνο! Εχει πολλα ειδη!
 
Καλησπέρα. Περίπου ένα χρόνο πριν, όταν έψαχνα για τα πρώτα μου cockatiel βρήκα κ εγώ μια από τις πολλές αγγελίες που έχει ο κος ανεβασμένες στο xe.gr όπου έλεγε ότι πουλούσε ήμερα κοκατιλ έναντι 17ευρώ. Καλώ λοιπόν στο τηλέφωνο της αγγελίας, όπου ο κος που σήκωσε το τηλ θα στοιχημάτιζα ότι είναι το πολύ έφηβος, μου λέει: 17 ευρώ δίνω μόνο κοκατιλ ημερών, αλλά επειδή ημερών δεν μπορούν να ζήσουν ούτε ώρα χωρίς κρέμα, δεν τα πουλάω. Οπότε πάμε σε απογαλακτισμένα πουλιά που ξεκινάνε από 40. Μάλιστα λέω, ενδιαφέρομαι για ένα lutino. Α τα lutino είναι πολύ σπάνια απαντάει, οπότε θα στοιχίσει κοντά στα 60. Υπολόγισε και κανένα 10αρι τα έξοδα μεταφοράς (για Θεσσαλονίκη)...70-80 εκεί. Από 17 ευρώ στα 70-80. Συμπεράσματα δικά σας.
 
Τα λουτινο ειναι παντα ακριβα αλλα για το σπανια δεν ειναι αληθεια! Και τα λουτινο απο 70 ξεκινανε τα ημερα δυσκολα βρισκεις πιο φθηνα!

Φιλικα,Δημος!
 
Το σίγουρο είναι ότι κανονικά θα έπρεπε να αλλάξει ο τίτλος του πόστ ...
Εδώ δεν μιλάμε για έναν ''έμπιστο και φθηνό εκτροφέα'' , αλλά για έναν -ίσως- σχετικά φθηνό έμπορο πουλιών.
 
Ο τίτλος άλλαξε από "Ένας έμπιστος και φθηνός εκτροφέας" σε "Τελικά ένας όχι και τόσο έμπιστος και φθηνός εκτροφέας".
 
Απο μια καλοπροερετη πρωταση του Δημου βρεθηκαμε να σχολιαζουμε καποιον που απο τη μια δεν εχει προσβαση σε μας να σχολιασει για οτι γραφουμε γιαυτον και απο την αλλη νομιζω πως καθενας μας εκ του αποτελεσματος της συναλαγης με αυτον θα ειναι στο ακρο θετικο ή στο ακρο αρνητικο! Τελικα μηπως ειναι τι ζητα τι προσδωκα και τη λαμβανει καθενας μας θες απο εκτροφεα απο πωλητη απο διαμεσολαβητη ή οπως θελετε πεστε τον;
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top