Parrotsmile
PB Member
Σήμερα έδωσα στο Πάρη κολοκύθι και μαρούλια που δεν τα ήθελε ποτέ και τα κατασπάραξε.Ακόμα του άρεσαν για πρώτη φορά τα κεράσια. Είδομεν.
Που ακριβώς στη Γλυφάδα είναι το pet Νάσο;αυτα που λετε ταδα και γω σε ενα πετσοπ στη γλυφαδα τωρα προσφατα.
αν λεμε τα ιδια ειναι σαν μικρα πλαστικα ταπερ και εχουν μεσα διαφορα, λεει στις οδηγιες οτι θελουν φουρνο μικροκυματων κλπ αρα μαλλον τα ιδια λεμε.
αλλα τον ρωταγα αυτον αν αυτο ειναι σαν λιχουδια η σαν πληρες γευμα και δεν ηξερε!
εκει παντος ειχε αρκετα πραγματα που δεν τα βρισκουμε συχνα και το καυχιοταν αυτος οτι εγω εχω πραγματα που τα φερνω μονο εγω σε ολη την ελλαδα, δεν ειχε και τελιως αδικο αλλα ειχε πολυ γελιο ο τυπος
Σταυρουλα αφου τρωνε τα πρασινα φυλλωδη λαχανικα οπως το μαρουλι δοκιμασε να τους δωσεις φυλλα απο σπανακι (καλα πλυμμενα παντα). Ειναι πολυ πιο πλουσιο λαχανικο σε βιταμινες απο το μαρουλι!
Τους εδωσα αλλα ουτε γυρισαν να το κοιταξουν. Ειπα μηπως ξεγελαστουν επειδη ειναι πρασινο και το μπερδεψουν με το μαρουλι αλλα δεν το δοκιμασαν καν μεχρι που μαραθηκε και το πεταξα και δεν ξαναδοκιμασα να τους βαλω
Ισα ισα επρεπε να τους ξαναβαλεις και πολλες φορες ωστε να το συνηθισουν. Παρε ενα φυλλο μαρουλι και ενα φυλλο σπανακι και βαλτα μαζι κολλημενα στο ιδιο σημειο. Καποιος κατα λαθος θα το φαει πρωτος και σιγουρα θα ξαναφανε και οι δυο! Μην τα παρατας αν δεις και δεν τους αρεσει κατι με την πρωτη! :D
Εμενα τα δικα μου τρελαινονται για σπανακι, ξαναπροσπαθησε, οπως σου ειπε ηδη ο Ανεστης ειναι πολυ πλουσιο σε βιταμινες!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας