Μια άλλη απορεία που έχω, είναι όσον αφορά τις ποσότητες..Ανάλογα με το μέγεθος εξαρτάται πόσο θα φάει! Αλλά η αναλογία ποιά είναι σε μικρούς, μεσαίους και μεγάλους παπαγάλους;
Παντζαρι το βολβο(βρασμενο) κανει να φανε; για τα παντζαροφυλλα ξερω οτι επιτρεπεται, τα δικα μου τους αρεσουν, αλλα ο βολβος; ξερει κανεις;
Εγώ του έδωσα μια μέρα ψάρι, το έφαγε στην αρχή, αλλά δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκε κιόλας.. Να ρωτήσω κάτι άλλο, τον έπιασα να πηγαίνει προς το τσάι μου μια μέρα, αλλά τον απομάκρυνα γιατί δεν ξέρω αν κάνει. Για τον καφέ, γνωρίζω ότι δεν κάνει, αλλά το τσάι; Αν πίνει γάλα, κάνει και για εκτός σουπιοκόκκαλου, ώστε να παίρνει παραπάνω ασβέστιο, ή δημιουργεί εντερικό πρόβλημα; Γιατί τυρί και γιαούρτι γνωρίζω ότι είναι εντάξει..
Δεν τα τρώει τα αμύγδαλα.. ☹
Έχω στο κλουβί σουπιοκόκκαλο, αλλά δεν ασχολείται ιδιαίτερα.. Η άλλη λύση είναι συμπληρώματα;
Παιδιά δώστε μου καμιά ιδέα τι να κάνω; Ο Πάρης τελευταία τρώει από το μείγμα σπόρων που του βάζω τρώει μόνο τους ηλιόσπορους και αγνοεί όλους τους υπόλοιπους και τα αποξηραμένα κομματάκια φρούτων.
Πως να τους βγάλω; θέλω μια μέρα. Υπάρχουν μείγματα χωρίς ηλιόσπορους να πάρω;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας