Ασθένειες Τι είναι αυτό πάνω από το μάτι του καναρινιού μου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@christina07 Το καταλαβαινουν δεν λες τιποτα ακομα σοκαρισμενη ειμαι γιατι δεν μου ειχε ξανατυχει τετοιο πραγμα!ισως να φταιω και εγω που αργησα να το δω! Γιατι δεν ξερω ποτε το εβγαλε μπορει να το εβγαλε αποτομα αλλα δεν νομιζω! Καθε λιγο και λιγακι παω και τα βλεπω και δεν ειχα δει τιποτα! Οτι και να πω τωρα η ψυχουλα μου εφυγε!
[automerge]1594136350[/automerge]
@ΜΑΡΙΑαα Δεν υπαρχουν λογια οπως το ειπες!
[automerge]1594136407[/automerge]
@Γιαννης17 και εγω δεν το ειδα χθες για κατι σοβαρο! Τωρα τι να πω!

@PanagiotisAgrinio και εγω ετσι το εβλεπα για κατι απλο! Μα ηταν λες και δεν ειχε τιποτα μεχρι πριν βαλω το χερι μου μεσα στο κλουβι και ηρθε και καθησε στην παλαμη μου!
[automerge]1594136788[/automerge]
@christina07 Ναι ησυχασε η ψυχουλα του! Σοκαριστικη στιγμη!

@Tony Forpus Το ξερω! Περιμενω τωρα ενα τηλεφωνο απο καποιο συγγενικο μου προσωπο που ειναι πιο ψυχραιμος σε αυτα και κατι ξερει απο καναρινια οχι πολλα ομως να μου πει τι συνεβη τελικα στο καναρινακι!

Λοιπον το καναρινακι ανοιχτηκε πολυ προσεκτικα και στο κεφαλι και στο σωματακι του! Ηταν ενα ογκιδιο αυτο στο κεφαλακι του αλλα οταν ανοιχτηκε και στο σωματακι του ειχε παρα πολλα ογκιδια τετοια! Τα οποια δεν μπορουσες να τα διακρινεις με την αφη στο καναρινακι μονο οταν ανοιχτηκε φανηκαν! Τι μπορει να ηταν τωρα ολα αυτα τα ογκιδια; 😔 μηπως εφταιγα εγω σε κατι;τα προσεχω ολα σαν τα ματια μου! Ξεκουραστηκε η ψυχουλα μου δεν κουραστηκε καθολου (μεχρι να ερθει στην παλαμη μου ηταν ενα φυσιολογικο καναρινακι)οτι αρρωστια και αν ηταν! Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και τα μηνυματα σας! Συγνωμη αν δεν απαντησα σε καποιους! Σας ευχαριστω πολυ και παλι ολους σας! Και ευχομαι να μην την ξαναζησω αυτη την σοκαριστικη και στεναχωρη κατασταση! Σας ευχαριστω πολυ 😘

@gianniskilkis 😲 ειναι κολλητικο για τα αλλα καναρινακια;ναι αλλα δεν ειχε ουτε ληθαργο ουτε δυσπνοια ουτε δυσφαγια κτλ ουτε τιποτα απο αυτα τα συμπτωματα της τριχομοναδας!

Έλλη δεν ξέρω τι άλλο να υποθέσω . Αφού έχεις πλέον σύμπτωμα και δείγμα, γνωρίζεις πως κάτι συμβαίνει και πράξε ανάλογα. Εγώ επειδή έχω αρκετά πουλιά και τα αγαπώ σαν ... , τέλος πάντων, θα σε πάω ένα βήμα παραπέρα. Κράτα το πουλάκι στο ψυγείο σε μια ασφαλή σακούλα τροφίμων και ψάξε ένα εργαστήριο να κάνει ασφαλή διάγνωση για αυτούς τους όγκους. Έτσι να σου φύγει το γαμώτο, μην λυπηθείς τα δέκα ή είκοσι ευρώ. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση είναι δική σου, εγώ έβγαλα τα όποια συμπεράσματα και λυπήθηκα σαν να ήταν δικό μου. Σίγουρα δεν ξέρω εάν μπορώ να σε πείσω 600 χλμ μακρυά γράφοντας σε ένα pc . Πάμε παραπέρα και θυμόμαστε το φιλαράκι μας που έχασε μια άνιση μάχη. Μικρή ή μεγάλη, ποιος ξέρει, ψυχούλα είχε και αυτό. Καληνύχτα...

Έλλη δεν έχω λόγια για τον απρόσμενο χαμό του, λυπάμαι πολύ..ήταν πολύ ξαφνικό από τη στιγμή που δεν είχε εμφανείς αλλαγές στη διάθεση και στην συμπεριφορά του.
Δυστυχώς ενισχύεται η άποψη μου πως αυτού του είδους οι όγκοι γύρω από τα μάτια με τρομάζουν..Βλέπεις έχω χάσει κι εγώ ένα καναρινάκι, παρόλο που πήγαμε αμέσως στον γιατρό, έκανε θεραπεία, συρρικνώθηκε ο όγκος, μετά από κάποιες μέρες ξαναπήγαμε στον γιατρό, του έκανε επέμβαση (αφαίρεσε πολύ πύον), έζησε λίγες μέρες και πέθανε.
Να είσαι καλά που είχες τη διάθεση να το φροντίσεις, αποδεικνύεται πως και στον γιατρό να πήγαινες χθες-προχθές πάλι η κατάληξη θα ήταν η ίδια.

Back