Τηλέφωνο σου έχει δώσει η @maria p στο 13 ποστ.πειτε μου ενα τηλ να παρω τρ... Να ερθουν να το παρουνε... Το λυπαται η καρδια μου ☹ : (
Τηλέφωνο σου έχει δώσει η @maria p στο 13 ποστ.πειτε μου ενα τηλ να παρω τρ... Να ερθουν να το παρουνε... Το λυπαται η καρδια μου ☹ : (
Πάρε τα τηλέφωνα από εδώ..πειτε μου ενα τηλ να παρω τρ... Να ερθουν να το παρουνε...
Να της πεις να το λυπάται άμα το κρατήσεις...το λυπαται η καρδια μου
Θα κάνεις ό,τι σου είπαν και μια προσευχή.τι αλλο μπορω να κανω;
Όχι, αφού δεν έχει δικούς της νεοσσούς. Επίσης μην το έχεις κοντά με τα πουλιά σου, τα άγρια πτηνά συνήθως έχουν ψείρες. Βέβαια γι' αυτό φώλιασαν στον ευκάλυπτο για να τις αποφύγουν οι γονείς.εαν τον βαλω σε μια καναρα που εχω πρωταρα 8α το ταΪσει λετε;
Τι ψειρόσκονη έχεις; Καλύτερα όχι τώρα, το επείγον είναι να τρώει.εχω κ ψειροσκονη... Μπορω να του βαλω η θα τον βλαψω;
Έχω μπερδευτεί. Μα εσείς κύριε Γιάννη δεν ήσασταν αντίθετος σε αυτό?Η μόνη ελπίδα του είναι να το ταΐσεις.
Παναγιώτα, ειναι εύλογο οτι η καλύτερη πιθανότητα θα ήταν να συνεχίσει να ταιζεται απο τους γονείς του. Εφόσον αυτο δεν έγινε εφικτό, πλέον η μόνη του ελπίδα για επιβίωση ειναι να τραφεί απο άνθρωπο.Έχω μπερδευτεί. Μα εσείς κύριε Γιάννη δεν ήσασταν αντίθετος σε αυτό?
Σύμφωνα με το όγδοο ποστ αναφέρετε να το ξεχάσουμε αυτό το σενάριο. Έχετε αλλάξει άποψη ή δεν έχω καταλάβει σωστά;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας