GreekMan72
PB Known Member
τον νικ αυτο σημαινει οτι ειμαι κυνηγος,
Συγνώμη εκ των προτέρων που ανασύρω αυτό το post αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι το nickname σου φίλε Γιώργο, δεν σημαίνει ότι είσαι κυνηγός αλλά φονιάς. (Killer = Φονιάς, Hunter = Κυνηγός, )
Εκτός εάν στους κυνηγετικούς κύκλους δεν σας ενοχλεί να σας αποκαλούν "φονιάδες" και θεωρείται ότι "κυνηγός" και "φονιάς" είναι ένα και το αυτό. Που δεν είναι!
Δεν είναι επί προσωπικού αυτό που θα σου πω παρακάτω δεδομένο ότι δεν σε ξέρω. Διατυπώνω απλώς μια οπτική μου.
Η οπτική αυτή μου υπαγορεύει να πω ότι όταν κάποιος ο οποίος γράφεται σε ένα forum όπου επικρατούν φιλοζωικά αισθήματα με το νικ "Λαγοφονιάς", κατά κάποιον τρόπο.. Προκαλεί.. Έμενα προσωπικά από το όλα όσα ειπωθήκαν που τα σέβομαι απολύτως σαν απόψεις και σαν επιλογές, αυτή την συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορώ να την σεβαστώ και την καταδικάζω θεωρώντας την.. Ενοχλητική. Ξαναλέω δεν είναι επί προσωπικού. Απλά είναι θέμα τακτ..
Εύχομαι αυτό το nickname να μην αποτελεί επιλογή "μαγκιάς" αλλά άγνοια της Αγγλικής γλώσσας.
Εαν τα staff members θεωρούν το post μου εριστικό μπορούν να το διαγράψουν ανά πάσα στιγμή.
Τελευταία επεξεργασία: