τι κανετε ολα καλα, εχο ενα καναρινι το οπιο στο δαχτιλιδι γραφι(NB|04/3BUN) ξερι κανενασ τι σιμενι ξερο μονο οτι ινε απο ολανδια!?
Αλέξανδρε ο ΕΣΠΕ είχε σαν γράμμα κωδικοποίησης το M (Μ13 είχα εγώ κάποτε). Έχει αλλάξει πλέον η κωδικοποίηση;
τελικα ιχεσ δικιο κ σιγνομι που σε μπερδεψα το ξαναιδα σιμερα κ ιχε κ αλο νουμερο απανο το οπιο μου ιχε διαφιγι! ατο ινε το σοστο(NB/ κ απο κατο 04/κ διπλα 3BUN 15Τι χρώμα είναι το δαχτυλίδι; Δεν γράφει κανένα άλλο νούμερο πάνω;
τελικα ιχεσ δικιο κ σιγνομι που σε μπερδεψα το ξαναιδα σιμερα κ ιχε κ αλο νουμερο απανο το οπιο μου ιχε διαφιγι! ατο ινε το σοστο(NB/ κ απο κατο 04/κ διπλα 3BUN 15
Έχω ένα καναρίνι με δαχτυλίδι
FPO EM12 08 46
υπάρχει τρόπος να μάθω ποιός είναι ο εκτροφέας;
Στον κύριο Ευλογημένο θα πήγαινα μετά το καλοκαίρι να διαλέξω ένα αρσενικό.ΕΜ = ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΜΑΛΙΝΟΥΑ Σ. Ε. Μ.Α.
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 6942236807 (Παναγιώτης Ευλογημένος)
Ναι το κατάλαβα. Του 08 είναι σίγουρα, είναι και μπλέ. Μάλλον 12 είναι ο εκτροφέας γιατί είναι κολλητά με το ΕΜ και το 46 είναι το πουλί γιατί είναι σκέτο στο τέλος.Δεν ξέρω αν είναι του Ευλογημένου πουλάκι.
Να τον πάρεις τηλ. και να ρωτήσεις ποιός είναι, ο Νο 12 ή ο Νο 46 εκτροφέας.
Το 08 κατα πάσα πιθανότητα (αν είναι μπλέ) είναι η χρονολογία.
Και αυτό που θα... Μείνει το 12 ή το 46 θα είναι ο αύξων αριθμός
του πουλιού
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας