Διατροφή Τι τροφη μπορω να δωσω στο παπαγαλακι μου;

Δεν υπαρχει χρονικο οριο. Μπορει να ειναι ενας μηνας αλλα και ενας χρονος. Εξαρταται απο τον χρονο που αφιερωνεις καθημερινα!
 
Φαντασου μονο οτι ενα εξημερωμενο πουλι και οχι αξημερωτο θελει και αυτο τις βδομαδουλες του για να σε συνηθισει, τοσο μαλλον ενα αξημερωτο πουλι. Εγω που πηρα εξημερωμενο πουλακι χρειαστηκα περιπου 3 βδομαδες και ακομα εχουμε (κενα) σημεια. Εσυ μπορει να κανεις απο μηνα εως και χρονο, αναλογα στην προσοχη που του δινεις.
 
1)Ποσο χρονο πρεπει να του αφιερωνω;
2)Επειδη τον βρηκα στον δρομο μπορει να τον ειχε καποιος στο κλουβι και να τον αφησε δηλαδη πρεπει να ειναι εξημερομενος! Επισης εφαγε σπορους απο το χερι μου απο την πρωτη φορα που το προσπαθησα!
 
Αφου τρωει απο το χερι σου μπορει να ειναι εξημερωμενο και απλα να χρειαζεται χρονο για να σε γνωρισει, που να σου πω την αληθεια εγω πιστευω οτι ειναι εξημερωμενο γιατι το αξημερωτο οταν βαλεις χερι κανει σαν παλαβο, δεν εχεις πολυ δουλεια ακομα, το επομενο βημα ειναι να σε ακολουθει αυτο για να τραφη απο το χερι σου. Κοιτα εγω ενα δυωρακι το τρωω σιγουρα με τον δικο μου. Τωρα εξαρταται τι χρονο εχεις εσυ κτλ.
 
αν σε ακολουθει για την τροφη, τοτε θα καθεται και στο δαχτυλο του χεριου σου... και μπορει να σου επιτρεψει να τον χαιδεψεις και αλλα πολλα, μην περιμενεις να σου παιζει και κιθαρα 😛
 
:) οταν θα ανεβαινει στο χερι σου να του λες ανεβα και να του βαζεις το δαχτυλο σου στο υψος τον ποδιων του, ετσι θα τα συνδιασει μαζι και καποια στιγμη θα ανεβαινει αμεσως.
 
Στο κεφαλι τους, κατω απο πουπουλα. Ειναι δυο μικρες τρυπουλες
 
Back
Top