Γενικά Τον Φώτη (καναρίνι)

Δεν χορταίνει το μπανάκι του!!!❤️
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

@marapo φωτογραφία είδα όταν πέρασε από μπροστά μου ο Φώτης, όχι βίντεο...δεν ξανακοίταξα...πάω ν δω
[automerge]1664093869[/automerge]
@marapo έχεις δίκιο! Καταργήθηκε λέει.! Ίσως ετοιμάζεται να ανεβάσει άλλο...λέω...

Δεν χορταίνει το μπανάκι του!!!❤️
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Πώς ανακοινώνεις τέτοια νέα; Πολύ δύσκολο! Ο Φωτάκος πέθανε. Δυστυχώς εμπιστεύτηκα τον λάθος άνθρωπο να μου τον προσέχει για λίγες μέρες και νόμιζε πως είχε σπόρια αλλά είχε φλούδια και πέθανε από έλλειψη φαγητού! Δεν υπήρχε χειρότερο σενάριο από αυτό! Μετανιώνω που τον εμπιστεύτηκα γιατί κάποτε ήταν άντρας μου και γιατί ήξερα πως αγαπούσε τον Φώτη όσο κι εγώ! Και δεν έβαλα δεύτερη ταΐστρα! Για αυτό δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε κανέναν με τα ζώα μας! Φώτη μου γλυκέ μου λείπεις τόσο! Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ! Πέτα ελεύθερος μακριά από κύστες κλουβιά και εμένα την ίδια που πάντα σε νευριάζα! Σε αγάπησα με όλη μου την καρδιά! Θα σε αγαπώ πάντα!!!💔🖤💔🖤

Αυτό είναι που πονάει περισσότερο! Γιατί εκτός από τις κύστες που τις παλεύαμε κάθε χρόνο δεν είχε ποτέ πάθει κάτι άλλο! Ήταν πολύ γερό πουλάκι! 💔

Back