Γενικά Τούκη ο Αλεξανδρινός μου

Αγορασα ενα ψαλιδακι για νυχια πουλιων αλλα το σκεφτομαι! τα ποδια σε δοκιμες καθεται να του τα χαιδεψω, δεν ξερω με λιμα πως θα αντιδρασει και ειναι σαν ξυραφακια τα ατιμα
 
Αγορασα ενα ψαλιδακι για νυχια πουλιων αλλα το σκεφτομαι! τα ποδια σε δοκιμες καθεται να του τα χαιδεψω, δεν ξερω με λιμα πως θα αντιδρασει και ειναι σαν ξυραφακια τα ατιμα

Επειδή είναι μωρό και τα νύχια του δεν έχουν καθόλου παραπανίσιο μάκρος, κόβοντας ακόμη και τις μύτες μπορεί να τον ματώσεις και να αγχωθείς με την αιμμοραγία. Η λίμα είναι η πιο ασφαλής λύση και η πιο υγιής για την περιποίηση των νυχιών.
 
Καλά είναι ενας κουκλος.
Λατρεύω τα μάτια του είναι σαν ανθρώπινα ρε παιδί μου.
Τρομερός είναι πτου να μην τον ματιασω.
Καλά τι ραμφος είναι αυτο;
Μακαο μικρογραφία 😀!
 
Πππ
Μαρια τα κουκουναρια πως τα δινεις; Δεμενα και πως;
Αν το δώσεις στο κλουβί μπορείς να το δέσεις σφιχτά από το πάνω μικρότερο σημείο του με σπάγκο. Αν το δώσεις όταν είναι έξω και παίζει, μπορείς να του το αφήσεις σε κάποια επίπεδη επιφάνεια, τραπέζι κτλ όπως είναι.
Εδώ έχει ο Ανέστης κάποια βιντεάκια το τρίτο έχει κουκουνάρια.
Τον καρπό που ρωτάει ο Γιάννης παραπάνω, σπάνια και με μέτρο αν δίνεις είναι ιδιαίτερα παχυντικός.
 
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Εγω να τον βγαζω βιντεο και αυτος να προσπαθει να σκαρφαλωσει στον λαιμο μου! Για οσους δεν καταλαβαν η σκαλα ειναι για επιθεωρηση των ντουλαπιων πανω απο την κουζινα μετα την πτηση!
 
Σαν χθες μου φαίνεται που συζητούσαμε για την θέση του κλουβιού πριν το πάρετε.
Πως κουνάει το πανέξυπνο κεφαλάκι του ελέγχοντας τα πάντα :)
 
Mαρια σημερα πρωτη μερα που τον αφησα στις 7.30 το πρωι μονο του ως τις 4.30 το μεσημερι και εχω αγχωθει Για 15 μερες θα λειπει η οικογενεια!
Αυτο που εκανα ηταν να ανοιξω το ρολο και να συρω το κλουβι στο παραθυρο στο βαθος να βλεπει εξω και ανοιξα το αιρ κοντ στους 27 γιατι ειχε 30 σημερα στο σαλονι και απνοια εξω! Ελπιζω να ειναι καλα! Δεν προλαβα να ρυθμισω skype για online αυτοματη απαντηση,θα το κανω αυριο να του μιλαω στο λαπτοπ και να βλεπω τι κανει!
 
Back
Top