Ασθένειες Το αρσενικό μου ζεμπράκι μάλλον έσπασε το πόδι του

Εγγραφή
28 Μαρ 2016
Μηνύματα
624
Πόλη
Αθήνα
Ο αρσενικος μου ζεμπρα μαλλον εσπασε τ ποδι του γιατι του κρεμετε και οταν το επια λσα και το κουνισα καταλαβα ενα κριτσ και ειναι πρησμενο και το μαζεβει. Ο παπους μου λεει οτι ειναι εξαρθρωση. Αυριο θα τον παω σε πτηνιατρο-κτηνιατρο που ειχα παει και τον τζουελ. Θελω να μο πειτε αν πρεπει να κανω κατι πχ να το δεσω παντως τωρα θα του δωσω ζαχαρωνερο. Επεισης ειναι 1,5 χρονων.
 
Πως έγινε βρε Ηλία μου; Γιατί δεν πετάγεσαι τάκα-τάκα στην ΑΝΙΜΑ που είσαι και εθελοντής να το δούνε το πουλάκι; Που να περιμένεις αύριο; Μπορεί να πεθάνει από τους πόνους μέχρι αύριο.
 
Προσπάθησε να κάνεις κάτι γρήγορα Ηλία γιατί σε τέτοιες καταστάσεις τα πουλάκια είναι πολύ ευαίσθητα και όπως είπε και η Μαρία οι δυνατοί πόνοι μπορούν να τους στερήσουν πολύ γρήγορα τη ζωή. Εάν βέβαια στην προκειμένη περίπτωση έχει σπάσει το πόδι του. Στο λέω από εμπειρία...
 
Ποσο λετε να παρεθ ο γιατρος; Επεισεις την προιγιυμενη φωρα με τζουελ με το ζορει πγρε 5€.
Αυτό είναι σχετικό με το γιατρό, την διάγνωση και την επέμβαση που θα κάνει εάν βέβαια χρειαστεί.
 
Ναιαλλα τωρα ειναι ολα μαζι σε μεγαλο κλουβι και δεν τσακονονται! Να φανταδτεις οτι εχω μια φωλιτσα απο τον ιουλι και κοιμουνται ολα μαζι.
Είσαι σίγουρος; Παρατήρησες μήπως καμιά παράξενη συμπεριφορά μεταξύ τους; Εάν ήταν όλα καλά τότε πως συνέβη το ατύχημα;
 
Ναι αλλα δεν εχω αλλο κλουβι καιβαφου ειναι καλλα μεταξυ τους λεω να τα αφησω στην ησιχισ τους ολο τους αλλαζα κλουβια. Επεισης σημερα ειναι καλητερα το πατ; Ει αλλα δεν κλινει τα δαχτηλα και εχει μια μικρι ασταθεια μην φανταστεις οτι δεν μπορει να κατσει ορθιος απλα αργει να βρει ισορροπια απο διασεση τελεια τρα γουδαει πεινει νερο κτλ. Εγω ετσι κιαλιως θα τον παω γιατρο.
 
το πατ; Ει αλλα δεν κλινει τα δαχτηλα και εχει μια μικρι ασταθεια μην φανταστεις οτι δεν μπορει να κατσει ορθιος απλα αργει να βρει ισορροπια.
Ότι περιγράφεις δείχνει πόνο και πρόβλημα.
Λύση θα δώσει μόνο ο γιατρός κι όσο εσύ καθυστερείς... Τόσο αυτό πονάει.
 
Back
Top