Ασθένειες Το αρσενικό μου ζεμπράκι μάλλον έσπασε το πόδι του

Οσο περισσοτερο αργεις, τοσο περισσοτερο χρονο χανεις.Αν αργησεις περισσοτερο μπορει να μην αντεξει το πουλακι και να πεθανει...
 
Πηρα τον ιατρο και του ειπα τι εχει και μ λεει να του βαλω 2φορες την ημερα μπακτρομπαν αλοιφη στο ποδι γιατι ειναι σταφιλοκοκος.

H τηλεφωνική διάγνωση είναι κάπως παρακινδυνευμένη. Ας είναι όμως αφού μόνο αυτό μπορείς να κάνεις. Ξεκίνα την όποια θεραπεία είναι να κάνεις άμεσα.
 
Δεν γινεται να το δει απο κοντα το πουλακι για να ειμαστε σιγουροι για την διαγνωση;

Από ότι έχω καταλάβει είναι διακοπές εκτός Αθηνών και εκεί έχει μόνο ένα γιατρό.
 
Ααα τωρα καταλαβα. Πρεπει ομως να το δει αλλη μια φορα ο γιατρος για να ειναι σιγουρος για την διαγνωση και αν πιστευει ακομα το ιδιο τοτε να του βαλει την κρεμα. Γιατι μπορει να επαναπαυτει οτι του βαζει την κρεμα και να ειναι κατι πολυ πιο σοβαρο.Αν και νομιζω οτι δεν εχει και πολυ μεγαλη εννοια για το πουλακι.
 
Βαζω μια φοτι που μαλλον δειχνει που πςειαστεικε.
Να φροντίσεις εκτός από τη φωτογραφία που θα μας δείξεις με την "παγίδα" στο κλουβί, να αποκαταστήσεις και το πρόβλημα ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να συμβεί εκ νέου κάποιο παρόμοιο ατύχημα.
Θεωρώ μάλιστα πως έχεις αργήσει να την επιδιορθώσεις πάρα πολύ, επιτρέποντας ίσως τον εκ νέου τραυματισμό του.
 
επιτρέποντας ίσως τον εκ νέου τραυματισμό του.
'H τον τραυματισμό κάποιου άλλου ενοίκου του κλουβιού.. Αφού τα έχει όλα μαζί σε ένα κλουβί...
 
Ενταξει ομως βαζεις ποσα ατομα να σε συμβουλεψουν και στο τελος δεν μπαινεις καν στον κοπο να μας ενημερωσεις για την καταληξη του μικρου σου φιλου! Απαραδεκτος!
 
Βρε παιδιά, παρακολουθούμε το θέμα τόσες μέρες. Δεν νομίζω να πιστεύει κανείς μας πραγματικά ότι θα υπάρξει κάποια εξέλιξη προς το καλύτερο του πουλιού. Το θέμα έχασε τη σοβαρότητα του πριν καν βγει εκτός θέματος.

Ας το θεωρήσουμε κλειστό, δεν έχει νόημα πλέον.
 
Λοιπον Σταυρο εχεις απολυτο δικιο και ειναι πραγματικα πολυ αδικο να εχουν υπο την φροντιδα τους ζωα τοσο ανευθυνοι ανθρωποι. Οχι μονο μας τρωει κατα καποιο τροπο τον"χρονο"(αν και θελουμε ολοι μας να βοηθησουμε τα πουλακια χωρις να το κανουμε με το ζορι) αλλα και δεν υπακουει στις συμβουλες μας και δεν ενδιαφερεται καν να μας ενημερωσει.Λυπαμαι τα ζωα που εχει υπο την επιμελεια του, πραγματικα!
 
Back
Top