Ασθένειες Το αρσενικό μου ζεμπράκι μάλλον έσπασε το πόδι του

Ειναι εκει που ενονονται τα δφαχτυλακαι ειναι πιο κοκκινο εκει εχει εξαρθρωση για αυτο δε εχει τραυματισμο ειναι απο μεσα το θεμα.
 
Να πεις την αλήθεια, αν μίλησα ή όχι αγενώς.
Μαρία μιλάμε δημόσια. Ο δημόσιος μου ρόλος είναι αυτός του διαχειριστή του PetBirds και του συντονιστή των δημοσίων συζητήσεων. Με βάση τους κανόνες, οι αρμοδιότητες μου τελειώνουν στις δημόσιες συζητήσεις. Δεν μπορώ να παρέμβω σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά ακόμη σαν Σταύρος, δεν θα μπορούσα να το κάνω από τη στιγμή που απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων συμπεριλαμβανομένων των περιεχομένων των προσωπικών μηνυμάτων.

Τι μου ζητάς να κάνω, να παραβώ ένα σωρό κανόνες ως μέλος και μετά να μπω ως συντονιστής να διαγράψω τα μηνύματά μου. Ας σοβαρευτούμε λίγο, λίγη ψυχραιμία επιτέλους.

Έχω συστήσει πολλές φορές να ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. Το έχω γράψει μέχρι και στην ρημάδα την υπογραφή μου. Πώς να το πω αλλιώς.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Λοιπόν επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται και πάνω από όποιους όρους κτλ είναι η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, θα πω τα εξής;
Το μήνυμα δεν το έστειλα στον Ηλία για να πω κάτι που δεν λεγόταν δημόσια, έτσι κι αλλιώς ό,τι του έγραψα, ήδη το είχα αναφέρει και δημόσια στο θέμα του.
Σκοπός μου ήταν απλώς να τον κάνω να ενεργήσει κάπως πιο άμεσα και με συγκροτημένες ενέργειες για το καλό του πουλιού.
Εξάλλου η ίδια σήμερα ανέφερα απογοητευμένη από τις κινήσεις του ότι είχαμε ανταλλάξει πμ. Δεν νομίζω να είναι κακό, αν ήταν δεν θα υπήρχε η λειτουργία. Κακό είναι να μην στηρίζουμε το δίκιο των ανθρώπων.
Τα μηνύματα είναι τα παρακάτω και δεν υπάρχει ούτε ένας κόκκος διαφορετικός από αυτά που και δημόσια του είπα.
Ως "κατηγορουμένη" έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε προς υπεράσπισή μου και ειλικρινά απορώ για την εξέλιξη του θέματος.
Εδώ ταιριάζει αντί του μάννα -χολή ☹

Εγώ - Ηλία πήρες τηλέφωνο την Πωλίνα; Δεν είναι ντροπή, να σώσεις το πουλάκι θέλεις. Να σου δώσει φάρμακο και δοσολογία γιατί είναι μικρό και παίρνει λιγότερο φάρμακο από τους παπαγάλους. Να του περάσει η φλεγμονή τουλάχιστον και ας χάσει το πόδι του. Να ζήσει. Μπορείς να βρεις φαρμακείο;
Ηλίας -
Εγώ - Γρήγορα Ηλία.
Ηλίας-
Εγώ - Κοίτα, το πουλάκι έχει ανάγκη από δύο πράγματα. Αντιφλεγμονώδες για να υποχωρήσει το πρήξιμο και δέσιμο του ποδιού με γάζα γύψου.
Ηλίας -
Εγώ - Αν υπάρχει πάρε.
Ηλίας -
Εγώ -Στους Αγ. Θεοδώρους; Όχι.☹
Ηλίας -
Εγώ - Πάρε την ΑΝΙΜΑ
Ηλίας -
Εγώ - Η Πωλίνα είναι μέσα στο φόρουμ, μίλα της.
Ηλίας -
Εγώ - Μπράβο!
Εγώ (μετά από 50 λεπτά της ώρας) - Τι έγινε; Σου απάντησε;
Σιωπή.
Σιωπή και στο θέμα.
 
Δημοσιεύεις ένα μήνυμα, η δημοσίευση του οποίου γνωρίζεις καλά ότι απαγορεύεται από τους κανόνες, προκαλώντας με στην ουσία να το διαγράψω; Γιατί. Για να αρχίσει καινούργιος γύρος με εμένα μετά;

Σοβαρά, επειδή ο Ηλίας έθιξε την τιμή σου; Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

Έχει χάσει κάθε ίχνος σοβαρότητας το θέμα. ΕΛΕΟΣ. Δεν μπορώ να την παρακολουθήσω άλλο.
 
Σοβαρά, επειδή ο Ηλίας έθιξε την τιμή σου; Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
Ο Ηλίας είναι το θέμα;
Από εσένα περίμενα μια άλλη αντιμετώπιση, να μην αφήνεις να αιωρούνται κουβέντες εις βάρος μου.
Ακριβώς αυτό, αν μπορεί να μας στοχεύει αβίαστα κάθε ένας, τι κάνουμε; Με τι θάρρος να ασχολούμαστε με προβλήματα όταν μένουμε ακάλυπτοι στο στόχαστρο καθενός με Χ προθέσεις;
 
Ακριβώς αυτό, αν μπορεί να μας στοχεύει αβίαστα κάθε ένας, τι κάνουμε;
Συζητάμε δημόσια. Διαφορετικά, κάνουμε υπομονή. Το γράφει από την πρώτη ημέρα στους κωλοκανόνες.

Αν έχεις αποκαταστήσει τώρα την τιμή σου, ας γυρίσουμε παρακαλώ στο θέμα γιατί είναι κρίμα να το κλειδώσω μιας και υπάρχει ακόμη η εκκρεμότητα με το πρόβλημα του πουλιού.
 
Για να επιστρέψω στο ψητό, τα ποδαράκια του πτηνού στις 2 φώτο που βλέπουμε φαίνονται μια χαρά, ούτε πρησμένα και αιματώνονται. Μήπως να είχαμε φώτο όταν το πουλί είναι πάνω στο κλουβί; Να δούμε πως το πατάει;
 
Το πουλακι ειναι λιγο φουσκομενο σημερα και το ποδι του το μαζεβει να πρω τον ιατρο;
Ακόμη ρωτάς;
Ακόμη δεν το πηγες;
Που έχει πρόβλημα τελικά; Στα δάχτυλα η ψηλότερα στο μηρό?
 
Για να επιστρέψω στο ψητό, τα ποδαράκια του πτηνού στις 2 φώτο που βλέπουμε φαίνονται μια χαρά, ούτε πρησμένα και αιματώνονται. Μήπως να είχαμε φώτο όταν το πουλί είναι πάνω στο κλουβί; Να δούμε πως το πατάει;
Θα προσπαθησω φουλτο αλλα οταν εισε πεταριζει ομως οταν καθεται μετα αο λιγο παλι τα ειδια.
 
Ακόμη ρωτάς;
Ακόμη δεν το πηγες;
Που έχει πρόβλημα τελικά; Στα δάχτυλα η ψηλότερα στο μηρό?
Δεν τον πηγα Γιιατι επρεπε να τον παρω τηλ. Νομιζω στον γπφο αλλα δεν ειμαι σηγουρος.
 
Βρε καλό μου, αφού έτσι δεν βγαίνει μια άκρη πρέπει να το πας σε κάποιον γιατρό και σήμερα κιόλας... Τι ρωτας και ξανά Ρωτάς εννοείται πρέπει να το πας γιατι ταλαιπωρείται το καημένο.
 
Back
Top