Ηλιας παραδεισια
PB Member
Ειναι εκει που ενονονται τα δφαχτυλακαι ειναι πιο κοκκινο εκει εχει εξαρθρωση για αυτο δε εχει τραυματισμο ειναι απο μεσα το θεμα.
Μαρία μιλάμε δημόσια. Ο δημόσιος μου ρόλος είναι αυτός του διαχειριστή του PetBirds και του συντονιστή των δημοσίων συζητήσεων. Με βάση τους κανόνες, οι αρμοδιότητες μου τελειώνουν στις δημόσιες συζητήσεις. Δεν μπορώ να παρέμβω σε ιδιωτικές συζητήσεις, αλλά ακόμη σαν Σταύρος, δεν θα μπορούσα να το κάνω από τη στιγμή που απαγορεύεται η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων συμπεριλαμβανομένων των περιεχομένων των προσωπικών μηνυμάτων.Να πεις την αλήθεια, αν μίλησα ή όχι αγενώς.
Στα δάχτυλα ήταν η εξάρθρωση Ηλία ή ψηλά στο μπούτι;Φοτο 1ηαριστερο λιγο πρησμενο. 2η δεξι κανονικο.
Ηταν στο μπουτι.
Ο Ηλίας είναι το θέμα;Σοβαρά, επειδή ο Ηλίας έθιξε την τιμή σου; Ο ΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;
Συζητάμε δημόσια. Διαφορετικά, κάνουμε υπομονή. Το γράφει από την πρώτη ημέρα στους κωλοκανόνες.Ακριβώς αυτό, αν μπορεί να μας στοχεύει αβίαστα κάθε ένας, τι κάνουμε;
Εγώ Σταύρο μου είμαι στο θέμα από τις 19 Αυγούστου. :) on topicας γυρίσουμε παρακαλώ στο θέμα
Εννοείται! Τι ρωτάς; Αυτά τα δείγματα είναι πολύ αρνητικά.. Πονάει το καημένο..να πρω τον ιατρο;
Ακόμη ρωτάς;Το πουλακι ειναι λιγο φουσκομενο σημερα και το ποδι του το μαζεβει να πρω τον ιατρο;
Θα προσπαθησω φουλτο αλλα οταν εισε πεταριζει ομως οταν καθεται μετα αο λιγο παλι τα ειδια.Για να επιστρέψω στο ψητό, τα ποδαράκια του πτηνού στις 2 φώτο που βλέπουμε φαίνονται μια χαρά, ούτε πρησμένα και αιματώνονται. Μήπως να είχαμε φώτο όταν το πουλί είναι πάνω στο κλουβί; Να δούμε πως το πατάει;
Γράψε παιδί μου σωστά να καταλαβαινόμαστε. :)Θα προσπαθησω φουλτο αλλα οταν εισε πεταριζει ομως οταν καθεται μετα αο λιγο παλι τα ειδια.
Δεν τον πηγα Γιιατι επρεπε να τον παρω τηλ. Νομιζω στον γπφο αλλα δεν ειμαι σηγουρος.Ακόμη ρωτάς;
Ακόμη δεν το πηγες;
Που έχει πρόβλημα τελικά; Στα δάχτυλα η ψηλότερα στο μηρό?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας