Ασθένειες Το αρσενικό μου ζεμπράκι μάλλον έσπασε το πόδι του

Μην ανακατεύεστε με τα πίτουρα γιατί θα σας φάνε οι κότες☹... Η ανάγκη να βοηθήσουμε κάποιον είναι δική μας ανάγκη...Αυτός (ο Χ) ας κάνει ότι νομίζει ή μπορεί (ανάλογα με τις δυνατότητες, το μυαλό ή την ευαισθησία που διαθέτει).
Ο άνθρωπος λένε δεν αλλάζει, έτσι δεν θ΄αλλάξουμε κι εμείς που σαν προτεραιότητα έχουμε τις καλύτερες συνθήκες ζωής για τα πουλάκια. 🙂
 
Καλό είναι να παραμείνουμε στο θέμα...
Αν υπάρχει ανάγκη επιμέρους σχετικής συζήτησης ας ανοιχτεί νέο θέμα...
Εδώ θα περιμένουμε τα πορίσματα του γιατρού για την περίπτωση.
 
Η ανάγκη να βοηθήσουμε κάποιον είναι δική μας ανάγκη...
Δεν το είχα δει ποτέ έτσι.. και όμως πόσο δίκιο έχεις... Το να θέλουμε να βοηθάμε και να μας ικανοποιεί αυτό που κάνουμε είναι όντως δική μας ανάγκη. Νιώθουμε εμείς καλά που βοηθάμε κάποιον που έχει ανάγκη.. Πόσο σωστό!
 
Όχι, στο θέμα είμαστε όταν λέει ότι δεν βοηθήθηκε στο συγκεκριμένο θέμα αλλά πιέστηκε αγενώς από εμένα, η οποία ήμουν και η μόνη εκείνη την στιγμή που έψαχνα να τον βοηθήσω να περιθάλψει το πουλάκι.
Δεν θα μείνει μετέωρος ο ψόγος στο πρόσωπό μου. Τώρα θυμηθήκαμε τα on/off;
 
Τι εννοείς Αριάδνη;

Η Μαρια ειπε πως θα δεις την συνομιλια που ειχαν με τον ηλια. Οχι αυτη εδω. Την προσωπικη συνομιλια. Μου εξηγησε ομως οτι εμεις κανουμε αναφορα και μπορεις και διαβαζεις.
 
Λοιπον ξαναοειρα δεμν το σηκονει σημερα ειναι κκειστα αλλα νομιζω οτι ο ιατρος πρεπει να το σηκονει στο κιν. Ετσι δεν ειναι;
 
Όταν γίνεται Αναφορά σε ένα μήνυμα, το Προσωπικό ενημερώνεται για την αναφορά και βλέπει μόνο το μήνυμα που έχει αναφερθεί. Σημειώστε ότι το Προσωπικό βλέπει μόνο το μήνυμα που έχει αναφερθεί και όχι ολόκληρη τη συζήτηση, είτε προσωπική, είτε δημόσια.

Αναφορά μπορεί να γίνει σε όλα τα μηνύματα είτε από κάποιον αναγνώστη, είτε από άτομα που έχουν πρόσβαση σε μια συζήτηση, όταν αυτή είναι ιδιωτική. Οι αναφορές των μηνυμάτων στις Προσωπικές Συνομιλίες δεν είναι ορατές από όλο το προσωπικό, αλλά μόνο από εμένα.

Αυτά όσον αφορά το τεχνικό - λειτουργικό κομμάτι. Όσον αφορά στο συντονισμό, το Προσωπικό δεν έχει καμία αρμοδιότητα όταν πρόκειται για προσωπικές συνομιλίες και έτσι δεν υπάρχουν τυπικά κανόνες για αυτά. Ο λόγος που υπάρχει η δυνατότητα της αναφοράς σε αυτά τα μηνύματα, είναι για περιπτώσεις απειλών ή παράνομων (με βάση τους νόμους του κράτους) ενεργειών ώστε να υπάρχει δυνατότητα καταγγελίας είτε από τον χρήστη, είτε και από εμάς εφόσον χρειαστεί.

Με αφορμή το χιουμοριστικό υπονοούμενο της Αριάδνης, θέλω να πω ότι δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο Privacy των μελών. Ότι επιλέγουν να κρατούν ιδιωτικά, παραμένει ιδιωτικό. Ότι καταγράφουμε, αναφέρεται λεπτομερώς εδώ. Εάν παρακολουθούσαμε προσωπικές συζητήσεις, θα υπήρχε σχετική αναφορά σε αυτή τη σελίδα.

Εδώ και περισσότερα από δύο χρόνια το PetBirds χρησιμοποιεί κωδικοποιημένη επικοινωνία με τους χρήστες (https) https.webp σε όλες του τις σελίδες, για να μην μπορεί να γίνει δυνατό να υποκλαπούν από τρίτους οι πληροφορίες που ανταλλάσσετε ως χρήστες με τον server μας. Εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια, μια εποχή δηλαδή που οι μόνες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούσαν ασφαλή επικοινωνία, ήταν τα ebanking των τραπεζών.

Είναι σημαντικό θέμα για εμάς και δεν θα ήθελα να αιωρείται ούτε ως αστείο κάποιο υπονοούμενο, γι' αυτό και η μακροσκελής αφορά μου.

Σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, του δεν υπάρχει κάποια παράβαση για να μπορούμε να παρέμβουμε. Προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με αυτό το μήνυμα της Αριάδνης. Με κούρασε από καιρό η συγκεκριμένη συζήτηση και γενικά με κουράζουν πολύ και άλλες αντίστοιχες που προκύπτουν κατά καιρούς.
 
@Stavros μου, δεν είπε κάποιος για κάποια παράβαση,
Ο Ηλίας ισχυρίστηκε ότι του μίλησα αγενώς. Επειδή αυτό δεν προκύπτει από το θέμα, πρέπει να δεις αν προκύπτει από τα πμ.
Θα ήθελα σε παρακαλώ να με αποκαταστήσεις.
Απαντάμε εθελοντικά και με κόστος ψυχικό και χρονικό.
Δεν μπορεί να μένουμε έρμαια στις συκοφαντίες καθενός. Σε παρακαλώ πολύ, διάβασε το θέμα και τα πμ, είναι θέμα τιμής για μένα αυτό.
 
Επειδή αυτό δεν προκύπτει από το θέμα, πρέπει να δεις αν προκύπτει από τα πμ.
Δεν μπορώ να διαβάσω τη συζήτηση σας. Είναι κατανοητό αυτό; Έχω διαβάσει μόνο το μήνυμα το οποίο αναφέρες, από το οποίο δεν μπορεί να βγει κανένα συμπέρασμα.

Θα ήθελα σε παρακαλώ να με αποκαταστήσεις.
Δεν είμαι αρμόδιος. Συστήνω πάντα στα μέλη να επικοινωνούν μόνο δημόσια, ούτως ώστε να έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να αποκαταστήσουν την τιμή τους όταν πιστεύουν ότι αυτή θίγεται.
 
Θα ήθελα σε παρακαλώ να με αποκαταστήσεις.
Απαντάμε εθελοντικά και με κόστος ψυχικό και χρονικό.
Δεν μπορεί να μένουμε έρμαια στις συκοφαντίες καθενός. Σε παρακαλώ πολύ, διάβασε το θέμα και τα πμ, είναι θέμα τιμής για μένα αυτό.
Μαράκι μου κανείς από εδώ μέσα δεν πίστεψε ούτε λεπτό πως εσύ του μίλησες με άσχημο τρόπο ή αγενώς. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι.. Το παιδί αυτό μπορεί να λέει πολλά αλλά πλέον δεν τον πιστεύουμε... Σαν την ιστορία με τον Ψευτοθόδωρο που είπε και ο Γιάννης.. Εσύ έκανες και κάνεις ό,τι μπορείς για να βοηθήσεις τους πάντες. Τώρα πως εκείνοι μπορεί να ερμηνεύσουν τον γραπτό σου λόγο δεν είναι αυτό που μετράει. Αυτό που μετράει είναι πως ό,τι ώρα και να είναι εσύ είσαι εκεί για τον καθένα. Δεν υπάρχει κάτι για να σε αποκαταστήσει ο Σταύρος. Για τους περισσότερους εδώ μέσα είσαι η Μαρία μας, η μαμά του λόχου και η Μητέρα Τερέζα! :*
 
Να κάνεις, απλά δεν είμαι αρμόδιος να παρέμβω. Αυτό είναι κατανοητό;
Τι εννοείς να παρέμβεις Σταύρο; Να πεις την αλήθεια, αν μίλησα ή όχι αγενώς.
Είναι ευθύνη και παρέμβαση; Μάλλον κάτι δεν καταλαβαίνω στο περιστατικό.
 
Για μένα είπες, αλλά και κανείς δεν σου μίλησε αγενώς.
 
Φοτο 1ηαριστερο λιγο πρησμενο. 2η δεξι κανονικο.
 

Συνημμένα

  • IMG_20160822_131630.webp
    IMG_20160822_131630.webp
    10,3 KB · Προβολές: 46
  • IMG_20160822_131908.webp
    IMG_20160822_131908.webp
    11,2 KB · Προβολές: 53
Back
Top