να το χαίρεσαι το ομορφούλι... Με γειες, μεγειες.
Συνέχισε να ποστάρεις, να φτιάχνεις και μας λιγάκι... Και νομίζω ότι είναι και ώρα για ονοματοδοσία. 

... Να γίνει "παμφάγο", "αρπακτικό"... ΚανίβαλοΣάλτσες ναι, είναι θέμα... Θυμήσου όχι έχουν ράμφος και όχι χείλια και δε μπορούν να διαχειριστούν τόσο τις σάλτσες (υγρά όπως γάλα, απλά πίνονται όπως όλα τα υγρά. Θεωρητικά "Παν μέτρον άριστον" αλλά κάθε μέρα, δώσε της μια μπουκιά (της) από ότι τρως, όπως και λογικά της βάζεις και λίγη φλούδα από μήλο (ή σταφύλι ή, ή, ή...) καθημερινά
Τρώει τα σπιτικα μπισκοτακια της στη βεραντα![]()
Λοιπόν, εμένα η μπίλο μου έτρωγε κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Κρέας (κάθε είδος, κάθε ψήσιμο) γεμιστά σούπες (δεν της έδινα σούπα λαχανικών αλλά κοτόσουπα, ψαρόσουπα... Του βάραγε κανονικά), ψάρι, πατάτες τηγανιτές (και πουρέ φυσικά). Αρκεί να προσέχεις φυσικά να μην του δίνεις τα δηλητηριώδη για αυτό πράγματα (μαιντανός, αβοκάντο κλπ) η λίστα των οποίων κάπου βρίσκεται μέσα στο φόρουμ.
Η μπίλο τρελαινόταν ιδιαίτερα (πάθαινε κυριολεκτικά) με το γάλα, όποτε δε έπινα εγώ, πλακωνόμασταν στο ξύλο γιατί ήθελε με το ζόρι όχι μόνο να πιεί αλλά κυριότητα (!) στο ποτήρι μου...
Δώσε εσύ της sunny γιαουρτάκι, γαλατάκι, τυράκι... Είναι μίας πρώτηε τάξεως πηγή ασβεστίου που τόσο έχουν ανάγκη τα πουλιά... Και άσε άλλους να ψάχνουν για σουπιοκόκκαλα
Δωσε της από όλα, ασβέστια (γαλακτκοκομικά), πρωτείνες (κρέατα), βιταμίνες (φρούτα), χτίσε τηε ένα μεταβολισμό και υρίως ανοσοποιητικό - τούμπανο
Σάλτσες ναι, είναι θέμα... Θυμήσου όχι έχουν ράμφος και όχι χείλια και δε μπορούν να διαχειριστούν τόσο τις σάλτσες (υγρά όπως γάλα, απλά πίνονται όπως όλα τα υγρά. Θεωρητικά "Παν μέτρον άριστον" αλλά κάθε μέρα, δώσε της μια μπουκιά (της) από ότι τρως, όπως και λογικά της βάζεις και λίγη φλούδα από μήλο (ή σταφύλι ή, ή, ή...) καθημερινά
... Να γίνει "παμφάγο", "αρπακτικό"... Κανίβαλο
Ετσι της έλεγ; Εγώ της μπίλο, της έλεγα..."μωρή κανίβαλη, το είδος σου τρως", αλλά "να" το έκανε το κοτόπουλο... Ούτως ή άλλως δεν ήταν κανίβαλη, η μπίλο είχε καταντήσει. Γυπαετός :D
ρεεεεεε... Μαράκι, τι μπώλ είναι αυτά... Τεράστια...Της έφτιαξα γιαουρτακι με μπανανα και Αφού βουτηχτηκε μέσα κάναμε μπανακιView attachment 34982
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας