Γενικά Το καινούργιο καναρίνι μου ο Λούης

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης CHRISV
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Μπορεί, λέω, μπορεί, να τα έβαλε μαζί για λόγους φωτογράφισης. Κάκιστα, αλλά μπορεί να ήταν στιγμιαίο το λάθος. @patrickios ακόμα γελάω.
@CHRISV μην εκνευρίζεσαι, τα σχόλια είναι καλοπροαίρετα κ πάνω στον προφανή ενθουσιασμό σου γίνονται κ λάθη! Δεν είσαι ο μόνος που είναι πιο τυπικός και by the book στις συμβουλές που δίνει.
 
@MARY58 Δεν εκνευρίστηκα μάλλον δεν κατανοησες τις προθέσεις μου. Κοιτάξτε να δείτε δεν μιλάω γενικά αλλά για μερικούς αν είναι κάθε φορά που ανοίγω καινούργιο θέμα αυτοί να γίνονται, μη πω πώς, να το ξέρω να μην ανοίξω θεμα ξανά. Επίσης του τηρώ καραντινα.@Kiriazis Σε ευχαριστώ αλλά τί δεν τηρησα;
Όλα αυτά φιλικά.
 
Με την ευκαιρία να συμπληρώσω ότι οι περισσότεροι από εμάς πριν ασχοληθούν με το φόρουμ, πιθανά δεν γνωρίζαμε για την καραντίνα. Κάποιοι επίσης, παρόλο που τους προτάθηκε / τονίστηκε η αναγκαιότητα της καραντίνας δεν το έπραξαν για διάφορους λόγους, αλλά στην ουσία διότι δεν αντιλήφθηκαν την ουσιαστική αναγκαιότητά της. Λίγοι εξ' αυτών (των τελευταίων) βγάζουν τα σπασμένα από τις καλοπροαίρετες παρατηρήσεις που τους έγιναν ή / και τα δυσμενή αποτελέσματα την μή - τήρησης καραντίνας τώρα.
Πιστεύω ότι όλοι έχουμε συνείδηση, του εαυτού μας και συνεπώς των πράξεων / διαπιστώσεων / λεγόμενών μας και ειλικρινά βαρέθηκα / κουράστηκα και προβληματίστηκα να ακούω όλα αυτά τα καλοπροαίρετα σχόλια. Θα παρακαλέσω από πλευράς μου να μένουμε στα γεγονότα και αν τελικά έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να χαρακτηρίζουμε άλλους να το αποφεύγουμε και να χαρακτηρίζουμε την πράξη τους. Και επίσης να συμπληρώσω ότι ακόμα και σε ένα κοπάδι καναρινιών, αν κάποιο είναι αδύναμο, πληγωμένο κλπ, αυτό είναι που κινδυνεύει περισσότερο από τα υπόλοιπα...στην κυριολεξία δεν το αφήνουν σε χλωρό κλαρί (που λέει ο λόγος μια κι εμείς έχουμε ξερά). Η ανθρωπότητα όμως υποτίθεται ότι έχει προχωρήσει. Ας φροντίζουμε λοιπόν κι εμείς, όσο δεν μας κοστίζει, να στεκόμαστε ανάλογα, ας αναλογιζόμαστε το ιδανικό και ας κάνουμε απόπειρες να το πράττουμε. Και το ιδανικό σε αυτήν την περίπτωση είναι απλά να τονίσουμε ότι χρειάζεται η καραντίνα.
Σχετικά με το παραπάνω μήνυμα που σας γράφω, δεν σκοπεύω να επεκταθώ ούτε και να απαντήσω σε σχόλια για αυτό. Ένιωσα απλά την ανάγκη και τη διάθεση να σας επικοινωνήσω και μια άλλη πλευρά, μια ακόμη οπτική.
 
@CHRISV επειδή δεν θέλω να μένουν σκιές, κ δεν θέλω επουδενί να στεναχωρήσω κάποιον πόσο μάλλον χωρίς λόγο και αιτία, νοιωθω την ανάγκη να σου εξηγήσω ότι ο λόγος που γέλασα με την ατάκα του @patrikios δεν είχε να κάνει με εσένα αλλά με την ίδια την ατάκα. Μέσα σε αυτή τη χιουμοριστική διάθεση, θα γέλαγα είτε αφορούσε εσένα είτε αφορούσε εμένα. Αυτά κ τέλος. Ελπίζω να μάθεις κολπάκια στον γλυκό σου Λούη κ να συγκρίνουμε "παπιοπεριπέτειες" με τον γκρινιάρη 😜 τον δικό μου! Για παράδειγμα εχθές παρολίγο να έβαζα canary alert, γιατί μεταφέροντας την Ζευγαρώστρα του από το μπαλκόνι μέσα στο δωμάτιο, έφυγε το συρτάρι κ η σχάρα κ για τρία βήματά μου, το κλουβί του από κάτω ήταν κενό! Ευτυχώς, ο τεμπελάκος μου δεν κούνησε βλέφαρο!
 
Back
Top