Γενικά Το καναρίνι κελαηδάει μόνον το πρωί

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης stra.tsa
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τί γνώμη έχετε για τα φυσικά κλαδιά στο κλουβί
Είναι πολύ καλά αλλά θα πρέπει να είσαι σίγουρος ότι είναι ξερά, κάποια κλαδιά χλωρά βγάζουν υγρό στην επιφάνεια τους που μπορεί να ερεθίσει τα ποδαράκια τους.
 
Η αισθητικη στο δικο μας ματι καποιες φορες ειναι δυσλειτουργικη για τα πουλακια αλλα. Και για εμας (καθάρισμα) κτλ.

Να εχεις ως γνώμονα την ελευθερια χωρου που απαιτείται ωστε να πεταριζει απο πατηθρα σε πατηθρα και οχι να πηδα.
 
Καλημέρα! Χρησιμοποιω για την πτερόρροια το pterophene. Στις οδηγίες λέει ότι ρίχνουμε 10 σταγόνες σε ποτίστρα 100ml και ότι θα πρέπει να πίνει για δύο εβδομάδες. Εκείνο που δεν διευκρινίζεται είναι το εξής : πρέπει να αλλάζει το νερό κάθε μέρα, ώστε να είναι φρέσκοκαι να ρίχνει κανείς κάθε μέρα τις 10 σταγόνες ανεξαρτήτως της ποσότητας νερού που κατανάλωσε το καναρίνι ή θα πρεπει να περιμένει να πιει όλο το νερό της ποτιστρας και μετά να ρίξει πάλι σταγόνες; Σημειωτέον ότι το νερό στην ποτίστρα είναι πιθανόν να τελειώσει και σε μια εβδομάδα!
 
Κάθε μέρα φρέσκο. Αυτό είναι κανόνας και ίσως γι' αυτό δεν διευκρινίζει. Το καλοκαίρι μάλιστα και η πιο συχνή αλλαγή κάνει καλό παρά κακό.

Για οικονομία μπορείς να βαζεις μισή δόση στη μισή ποσότητα νερού.

Να προσέχεις να μην βλέπει ο ήλιος ή το πολύ έντονο φως το νερό με τις βιταμίνες γιατί αλλοιώνονται γρηγορότερα.
 
Έχω καταλάβει επίσης, ότι το μπάνιο είναι ευεργετικό εκτός από τη δροσιά και για έναν άλλο λόγο : είναι μια πολύ καλή άσκηση για τα φτερά τους. Στην προσπάθεια να στεγνωσουν το νερό από τα φτερά τους πεταριζο6β για πολλή ώρα και πολύ έντονα.
 
Back
Top