Ασθένειες Το καναρίνι μου δεν κελαηδαει

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους
Νά είσαι καλά και το καναρινάκι ακόμα καλύτερα. Μην ξεχάσεις όμως όταν αποθεραπευτεί πλήρως να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ
 
Νά είσαι καλά και το καναρινάκι ακόμα καλύτερα. Μην ξεχάσεις όμως όταν αποθεραπευτεί πλήρως να μας ενημερώσεις σε παρακαλώ
Και καμία φώτο να το καμαρωσουμε και εμείς τον δυνατό καναρο!
 
Προσπάθησα να ανεβάσω φωτο αλλά τίποτα.. Ξέρει κανείς να βοηθήσει;
Διάβασε εδώ, petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/, μάλλον χρειάζεται σμίκρυνση η φωτογραφία με resize.
 
για τα φαρμακα θα σας απαντησω αργοτερα γιατι δεν ειμαι εντος σπιτιου αυτη τη στιγμη..σιγουρα για αρχη ζαχαρονερο αντιβιωση για 10 μερες και φαρμακο για μυκητες 28 μερες..
 
Ειναι παρα πολυ ομορφος, μονο υγεια ευχομαι απο εδω και περα!
Αφου σε βρηκαμε και μας βρηκες και συμπαθησε ο ενας τον αλλον, μπορεις να ανοιξεις ενα θεμα για να μας παρουσιασεις το φιλαρακι σου στην καταλληλη ενοτητα για να τον θαυμασουμε και να συζητησουμε οτι θελεις :D :)
 
Ώραίος ο μίκρός σας φίλος! Μία μικρή παρατήρηση μόνο σχετικά με την θέση των πατήθρων.. Μήπως ήταν καλύτερα να τοποθετούσατε 2 πατήθρες ψηλά και όχι 2 κάτω.στα καναρινάκια τους αρέσει να πετάνε συνήθως στα ψηλά σημεία του κλουβιού.. Δοκιμάστε και σε άλλη θέση τις πατήθρες πάντως. Ας πούνε και οι άλλοι φίλοι την άποψη τους..
 
Back
Top