Φροντίδα Το καναρίνι μου δε με συμπαθεί καθόλου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kalie
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλημερα😀 Ολα οι ρατσες καναρινακια μπορουν να το φανε,γιατι ο Μοζυ ειναι Μοζαΐκ
[automerge]1653194436[/automerge]
Επισης,βρε παιδια,συγνωμη που ρωταω συνεχεια,ποσες φορες την εβδομαδα μπορουν να τρωνε φρουτσ η λαχανικα η αυγο???
 
@Kalie Δεν ξέρω. Μπορείς να κάνεις ερώτηση στο petgo για σιγουριά. Ο δικός μου είναι κοινό καναρινι κ δεν έχω τέτοιο προβληματισμό.
 
@MARY58 Ευχαροστω πολυ😀
[automerge]1653196021[/automerge]
Και μια,ελπιζω,τελευταια ερωτηση-ανακοινωση. Θα σας εκπληξω,νομιζω.Απο τοτε που πηγα εθελοντρια στην Ανιμα κ μας εφερναν καποια παπαγαλακια Κοκατιλ κ αλλα που εβρισκαν,μπηκα στη σκεψη να παρω κ ενα παπαγαλακι αλλα οχι μπατζι.Κατι πιο μεγαλο αλλα και πιο ησυχο .Μετα απο μεγαλη αναζητηση,κατεληξα να παρω ενα παπαγαλακι Παρροτλετ απο εναν εκτροφεα που μενει κοντα μου,Καλλιθεα.Τωρα ειναι περιπου πεντεμιση εβδομαδων,ταϊσμενο με κρεμα κ θα το παρω στο σπιτι,πρωτα ο Θεος,την ερχομενη εβδομαδα.Και τωρα η ερωτηση που καιει:Τι γινεται με τον Μοζυ???Μπορουν να συνυπαρξουν καναρινακια κ πσπαγαλια??? Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας🥰
 
Τελευταία επεξεργασία:
Νομίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα εφόσον είσαι και εσύ μέσα στον χώρο όταν το parrotlet θα είναι ελεύθερο. Αρκεί βέβαια να κρατήσεις καραντίνα 40 ημερών από την άφιξη του παπαγάλου. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα απέφευγα την επαφή τους, έστω και με το καναρίνι στο κλουβί, εκτός κι αν το ράμφος του parrotlet δεν χωράει μέσα από τα κάγκελα του κλουβιού του καναρινιού.
 
 
@Kalie απλά μπράβο σου. Για όλα. Θα θελα κ εγώ να μπορούσα να γίνω εθελόντρια στο άνιμα είναι θεάρεστο το έργο τους. Κ αν έπαιρνα κ άλλο πτηνό, περοτλετ θα επέλεγα. Τήρησε για το νέο μέλος : Καραντίνα κ το "μακριά κ αγαπημένοι" που σου πε κ ο ianos@. Α! Κ πρόσεξε ο νέος μικρούλης σου ναναι σίγουρα απογαλακτισμένος.
 
Θα θελα κ εγώ να μπορούσα να γίνω εθελόντρια στο άνιμα είναι θεάρεστο το έργο τους.
κι εγώ το ίδιο, αλλά προς το παρόν το αφήνω για το μέλλον, διότι οι υποχρεώσεις μου δεν μου επιτρέπουν.
Παρόλα αυτά, και επειδή έγραψες σε άλλο θέμα..Επειδή κ εγώ εάν είχα άλλους γονείς κ ζούσα στην αρχαία Σπάρτη, θα είχα σίγουρη την πτήση από το Καιάδα,.., ανεξαρτήτως τι μπορεί να συμβαίνει, απ΄ ό,τι έχω (και φαντάζομαι έχουμε όλοι) δει το διάστημα στο οποίο είσαι μέλος στο φόρουμ, το μυαλό δεν σου λείπει (ίσα-ίσα) και μάλιστα κάποιες συγκεκριμένες ιδιότητες αυτού, π.χ. αναλυτική / συνθετική σκέψη, ικανότητα χρήσης γλώσσας, θα αποτολμήσω να αναφερθώ και στην υψηλή συναισθηματική σου νοημοσύνη (και διάφορα άλλα), στη θέση σου, θα δοκίμαζα να έρθω σε επαφή μαζί τους και αν δεν μπορούσα να πηγαίνω από εκεί, θα τους πρότεινα να με εκπαιδεύσουν (έστω να με εκπαιδεύουν εξ' αποστάσεως, ακόμα και on the spot) ώστε να έχω ακόμα και τηλεφωνική συνδιάλεξη παροχής πληροφοριών (που μερικές φορές είναι κρίσιμης σημασίας) με τους ανθρώπους που μόλις βρήκαν ένα ταλαιπωρημένο πουλάκι.
sorry για το off topic
 
@ianos σ' ευχαριστώ κ με συγκινείς για τα καλά σου λόγια (συνταξιδιώτη σε ένα παράλληλο σύμπαν ! 🤔). Είσαι πολύ γενναιόδωρος εκτός από συμπονετικός, όπως έχω διαπιστώσει και σε άλλα σου ποστ. Είναι υπέροχη ιδέα, δεν ήξερα καν ότι γίνεται. Θα το κοιτάξω κ θα επικοινωνήσω μαζί τους με την πρώτη ευκαιρία. Κ πάλι μπράβο Kalie που το έφερες στο προσκήνιο κ το έκανες πράξη.👏
 
Είναι υπέροχη ιδέα, δεν ήξερα καν ότι γίνεται
Δεν γνωρίζω αν γίνεται στη συγκεκριμένη περίπτωση. Γνωρίζω όμως ότι κάποτε σε άλλες Οργανώσεις (ίσως και στην ίδια), αν άφηνες μήνυμα σε έπαιρνε τηλέφωνο εθελοντής. Καλό θα ήταν να το διερευνήσεις (εννοώ καλό θα ήταν για τα πουλάκια)
 
Καλό θα ήταν να το διερευνήσεις (εννοώ καλό θα ήταν για τα πουλάκια)
Κ για μένα κ για μένα!. 😊. Η χαρά που δίνεις όταν βοηθάς σου γυρίζει πίσω στο πολλαπλάσιο. Καλά κάνεις όμως κ μου το λες. Θα επικοινωνήσω μαζί τους κ θα δω. Για όποιον ενδιαφέρεται θα αναφέρω τις πληροφορίες σε ένα ποστ.
 
@MARY58 Ειναι απογαλακτισμενος.Εχει ξεκινησει κ τρωει μονος του,εχει βγαλει τα περισσοτερα πουπουλακια του(Οχι ολα γιατι η μανα τους ως μανα Πισπιριγκου τους μαδουσε τα πουπουλακια.) Οσο για την Ανιμα,ειναι το κατι αλλο η ολη διαδικασια.Θα σας ατειλω φωτο😀
 
@MARY58 Εχει τα παντα απο αγρια ζωη Αετους,γερακια,μπουφους,κοτσυφακια μωρα-εχουν πολυ πλακα οταν τους καθαριζουμε τα κλουβια.Ανοιγουν το στομα τους για να τα ταισουμε.Γενικα,ειναι παρα πολυ χαλαρωτικα,για μενα τουλαχιστον.Κανεις δουλειες κ ακους γυρω σου απο παντου φωνουλες🥰
[automerge]1653228532[/automerge]
@MARY58 Σ ευχαριστω παρα πολυυυ
[automerge]1653228646[/automerge]
@MARY58 Σ ευχαριστω παρα πολυυυ
 

Συνημμένα

  • 20220318_121201.webp
    20220318_121201.webp
    168 KB · Προβολές: 29
  • IMG-87002cb203e49ccd7bc9fce3d7bde1d9-V.webp
    IMG-87002cb203e49ccd7bc9fce3d7bde1d9-V.webp
    195,8 KB · Προβολές: 27
Back
Top