Γενικά Το καναρίνι μου κάθεται με το στόμα ανοιχτό

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης leon
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

leon

PB Member
Εγγραφή
23 Μαϊ 2008
Μηνύματα
109
Πόλη
Έδεσσα
Καλησπέρα παδιά έχουμε καιρό να μιλήσουμε το καναρίνι μου τον τελευταιο καιρο καθεται με το στομα ανοιχτό τι να είναι παλι κ αυτό.
παντως να ευχηθώ σε όλους καλό χειμώνα σε όλους και κάτι άλλο τι ακριβώς είναι το σκαθί". Αν με βοηθ. Θα ήμουν υπόχρεος...
 
Τι εννοεις καθεται με το στομα ανοικτο;Διαρκως; Οταν στρεσαρεται; Κανει κανεναν περιεργο ηχο;
 
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ;

Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει πόσο κοστίζει ένα σκαρθί...
Επίσης αν ξέρει κάποιος να μου πεί αν είναι εύκολο να ζευγαρώσει με καναρίρι και τι ωφέλη μπορεί να έχει κάποιος απο αυτή την διαδικασία... 😀
 
Τι δεν εχω καταλαβει καλα;Εχεις τιτλο στο θεμα σου ''ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΝΟΙΚΤΟ''... Το αναφερεις επιγραμματικα και στην πορεια ζητας να μαθεις τι ειναι το σκαρθι;
Σε ερωτηση σχετικα με το καναρινι που χασκει δεν απαντας και συνεχιζεις να ρωτας για το ποσο κοστιζει ενα σκαρθι.. Και αν καταλαβα καλα αν ζευγαρωσεις ενα καναρινι ποιο το ωφελος για σενα!
Για εξηγησε μου...
1)Χρησιμοποιησες ως κραχτη το τιτλο; Γιατι δεν ρωτησες απευθειας για σκαρθια;
2)Εχεις την εντυπωση πως θα τα οικονομησεις αν ζευγαρωσεις 1-2 ...ή 10 καναρια;
3)Εχεις την εντυπωση οτι εχεις να κανεις με αργοσχολους... Και αφελεις;
 
Καλή μου σοφία...
1ον Δές αν υπάρχει απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα για το (πρόβλημα) του καναρινιού;
προσεξε, απαντηση όχι με ερώτηση ούτε να σε παραπαμπει σε άλλο κειμενο...
2ον Θεωρείς δηλαδη πως με αυτη τη σιγουριά και την επιθετικότητα που βγάζεις κερδίζεις κάτι; Και να σου πω πως τα καναρίνια ειναι μονο ασχολία για μενα κ τπτ άλλο, οσο για το σκαρθί λίγο κάτι είδα λίγο κάτι ακουσα... ενδιαφέρον είναι αυτό.
3ον Αν θεωρείς πως μπορεί καποιος να ζήσει απο την αναπαραγωγη καναρ. Για μενα είναι (ήρωας) κ (ήρωες) σήμερα δεν υπάρχουν...
4ον για τις απορίες συ τώρα... Δεν έχω καταφέρει να ζευγ. ακομα καναρινια αν κ το θλελω απλα το σκαθρι θα μου προσφερει κατι διαφορ. απο άποψη φωνης; ή οχι; Αλλη φορά βέβαια οταν θα ασχοληθώ με την σελιδα θα πρέπει να ξέρω τα παντα γιατι αλλιώς τα "ακούμε" κιόλας..
5ον μην είσαι τοσο απότομη κ σιγουρη και βιαστικη στα λόγια και τις αποφάσεις σου... λοιπόν να σε αφησω τώρα βλέπεις εχώ και δουλεια(αναπαραγωγη καναρινιων) ααα και κατί ακομα,όταν απευθ. Προσωπικα σε καποιον μιλάς για σένα και μόνο που σημαίνει πως εκπροσωπεις εσενα κ μονο ασε τους πληθυντικους..
 
Υ. Γ. και κατι τελευταίο η απάντηση μου απευθ. αποκλειστικά για σενα δεν είχα ούτε έχω πρόβλημα με κάποιο αλλο μέλος αντιθέτως ευχαριστώ για την πολυτιμη βοήθεια μέχρι στιγμής...
Χρονία πολλά για προχθές γκυκιά μου...ότι ποθείς.
φικικα λεων
 
1)Απαντηση στο αρχικο σου ερωτημα-απορια-εκπληξη δεν υπαρχει γιατι απλα δεν ησουν σαφης.. Και ουτε πειστικος σχετικα με την ασθενεια-προβλημα(?) του καναρινιου σου.Αποδειξη πως αυτο που σε ''καιει'' ειναι το θεματακι με το σκαρθι. (καπακι ποστ).

2)Γιατι με το να ειμαι γλυκια. Γλυκε μου Leon τι κερδιζω;
Α! βρε την ιδια ασχολια εχουμε!

3) Εσυ ρωτησες τι ωφελη θα αποκομισεις.. (σαν χομπιστας λοιπον θα επρεπε να ξερεις οτι με τετοιου ειδους ασχολιες μονο ευχαριστηση αποκομιζεις.. Αρα το ερωτημα σου ειναι ή αστοχο..ή πονηρο).

4)Την αλλη φορα που θα ασχοληθεις με την σελιδα.. Να εισαι σαφης και συγκεκριμενος. Για να εχεις τετοιες απαντησεις.. Και οχι τετοιες ''αντιδρασεις''.

5)Τον ενικο και τον πληθυντικο αφησε τον στην ευγενικη ευχερεια μου.. Και το αν εκφραζω ή οχι και αλλους... Ειναι δικο μου θεμα... Μια και...η εκθεση ειναι κοινη.. Και για σενα που χρησιμοποιεις ενικο αλλα και για μενα με τον πληθυντικο.

6)Σε μεγαλο κοπο μπηκες βρε να μου απαντησεις.. Με σκλαβωνεις!

7)Σε ευχαριστω γλυκε μου Leon για τις ευχες σου! Με συγκινησες!
 
Για την ιστορια επειδη το αρχικο ερωτημα δεν απαντηθηκε στο φιλο μας, αν το καναρινι ανοιγει το στωμα χωρις να βγαινει καποιος παραξενος ηχος σημαινει οτι σε φοβαται. Παρατηρησε αν το κανει συνεχεια η απλα οταν εισαι κοντα στο κλουβι.
 
leon, επειδή στο πρώτο ποστ αναφέρεσαι σε σκαθί αλλά μετά σε σκαρθί διάβασε το παρακάτω για να μην αγοράσεις λάθος πουλί :)

φιλικά Δημήτρης
 
Για την ιστορια επειδη το αρχικο ερωτημα δεν απαντηθηκε στο φιλο μας,αν το καναρινι ανοιγει το στωμα χωρις να βγαινει καποιος παραξενος ηχος σημαινει οτι σε φοβαται.Παρατηρησε αν το κανει συνεχεια η απλα οταν εισαι κοντα στο κλουβι.
τα καναρινια ανοιγουν το στομα κ οταν ζεσταινονται
 
Back
Top