Θέλω να την στείλω για νεκροτομή δεν ξέρω πράγματικα. Έχω παρά πολλά νεύρα κ σ μιλάνε άσχημα και με το που φτάσαμε σπίτι πέθανεΠέθανε στο σπίτι
Λυπάμαι πολύ Μαριάννα.Πέθανε στο σπίτι
Δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία. Υπάρχει η ακτινογραφία και η εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη.Θέλω να την στείλω για νεκροτομή
Ποιος σου μιλάει άσχημα;κ σ μιλάνε άσχημα
Στην γραμματεία πήγα πρωί το μπατζι κ πήρα 2 φορές τηλ ποτέ θα την εξετάσει ο γιατρός κ αν είναι καλά κ μ λένε κάντε υπομονή. Απόγευμα μ είπαν ελάτε να την πάρετε έχει όρεξη τρώει κρίμα είναι να το πάμε για ευθανασίαΛυπάμαι πολύ Μαριάννα.
Δεν χρειάζεται να μπεις στη διαδικασία. Υπάρχει η ακτινογραφία και η εξέλιξη ήταν μάλλον αναμενόμενη.
Πριν φύγεις από το ιατρείο, τι σου πρότειναν; Απλά πάρτο και φύγε;
Ποιος σου μιλάει άσχημα;
Δικό μ λάθος που τις έβαλα το μπολάκι εκτός κλουβιούΚριμα Μαριαννα,λυπαμαι.
Σίγουρα είχε η Εύα το κακό άμα βράχουν τα φτερά δεν πέταγε
Κ εγώ χάλια είμαιΠολυ στεναχωρηθηκα,πρεπει να ταλαιπωρήθηκε.
Η Εύα θα πάει για νεκροψία . Έχω αλλά 3 μπατζι π θέλω να ασχοληθώ καο το ένα την ψάχνειλυπαμαι πολυ
δε θελω να γινω αδιακρητη και αν δε θες δεν απαντας στην ερωτηση, αλλα, τωρα τι εχεις σκοπο να κανεις;
ΌχιΣου εδωσαν γραπτη διαγνωση αυτοι που διεγνωσαν σπασιμο?
Δεν περίμενα ότι θα πεθάνει για Αυτό. Αφήστε με το που με είδε η Γκρει έδωσε το παπαγαλάκι μ στην βοηθό της και μ το έφερεΒρε παιδια πατε στο γιατρο και πληρωνετε ενα σκασμο χρηματα,είναι δυνατον να μην απαιτείτε γραπτή διαγνωση?
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας