Ασθένειες Το μπάτζι μου έχει διάρροια, μπορεί να είναι άρρωστο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Demmy02
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Demmy02

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαρ 2020
Μηνύματα
124
Πόλη
Παγκράτι
Καλησπέρα στην ομάδα! Χτες το μπατζι μου κατά το απόγευμα ήταν λίγο αδιαθετο είχε γίνει μπαλίτσα και κοιμόταν. Με παραξένεψε αυτό διότι 1 χρόνο που το έχω έπρεπε να βραδιάσει τελείως για να κοιμηθεί. Και σήμερα το πρωί οι πατηθρες τους ήταν λερωμένες με κουτσουλιές αλλά σαν διάρροια και από κάτω ήταν λίγο λερωμενος. Μπορεί να είναι άρρωστο; Επίσης να αναφέρω ότι η διατροφή του περιλαμβάνει όλο το χρόνο σπόρους από την τροφή του, αυγοτροφη και πρόσφατα έμαθα για το κεχρί οπότε έχει φάει και 2 φορές αλλά όχι τώρα πρόσφατα. Φρούτα έχω δοκιμάσει να του βάλω πάρα πολλά άλλα δεν τα αγγίζει. Το ίδιο και αυγό με το τσοφλι. Ελπίζω να μην κούρασα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Αν ήταν λερωμένος σε συμβουλεύω να πας σε έναν κτηνίατρο. Συνήθως κάνουν διάρροια από τα υγρά που έχουν τα φρούτα αλλά αφού δεν τρώει μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει. Βέβαια δεν είμαι ειδικός όποτε καλύτερα να εμπιστευτείς τον κτηνίατρο.
 
Και σήμερα το πρωί οι πατηθρες τους ήταν λερωμένες με κουτσουλιές αλλά σαν διάρροια και από κάτω ήταν λίγο λερωμενος.

Αυτό είναι σίγουρα μια ένδειξη ότι κάτι δεν πάει καλά. Καλύτερα να βρεις γιατρό. https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/
 
Καλησπέρα! Τελικά λάθος κατάλαβα. Θεν είχε κάνει διάρροια. Δεν ξέρω τι είχε κάνει και είχε λερωθει αλλά την επόμενη μέρα ήταν μια χαρά και έτρωγε και ήταν ευδιάθετο μέχρι σήμερα μια χαρά. Μπορεί να ήταν απλά κουρασμένο εκείνη τη μέρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
 
Back
Top