@Ledagcc καθόλου κουραστική. Είναι απόλαυση η μικρούλα σου! Να την χαίρεσαι. Είναι μοναδική κ τσαχπινα!
ΥΓ Ήθελα να σε ρωτήσω, δεν φοβάσαι μην φάει το χαρτί;
@MARY58 Eυχαριστώ πολύ και πάλι! Το χαρτί είναι αλήθεια δεν της αρέσει να το τρώει απλώς το τεμαχίζει και κάνει ένα τεράστιο χάος με αυτό. Φυσικά εάν αρχίζει να το τρώει θα το αφαιρέσω!
@Ledagcc
Λήδα είναι μία κούκλα, σωστή πριγκίπισσα στο παλάτι της.
Άν βλέπω καλά, στην τρίτη φωτογραφία πίσω αριστερά υπάρχει μία βίδα που προεξέχει, καλύτερα να την κόψεις, για να μην τραυματιστεί η μικρούλα σου.
Μην φοβάσαι, τα χαρτιά δεν τα τρώνε, τα κάνουν χαρτοπόλεμο!
Υπέροχη ειναι.
Στην δεύτερη και στην Τρίτη φωτογραφία υπάρχουν λευκά καλώδια φαντάζομαι το γνωρίζεις απλά να εισαι λιγο προσεκτική μην ξεκινήσει το μάσημα για παιχνίδι.
Φοβερό το κλουβι δωμάτιο.
@Ledagcc πεθαίνω! Τρέλα η κοπέλα! Κουκλάρα κ πολύχρωμη! Να την γράψεις Λήδα μου αλλά ως εκπαιδευτικό προσωπικό! Κ τι ωραίο παλάτι! Ότι πρέπει για την πανέμορφη πριγκίπισσα! Να την χαίρεσαι! Μην ξεχνάμε είναι celebrity!
Ερώτηση. Ο δικός μου ο μούργος καμμιά φορά κ που, μου επιτρέπει να τον χαϊδεύω. Εσύ με αυτό το πλάσμα που αποζητάει τα χάδια, πως δεν το κατσιάζεις στα χάδια κ φιλιά; Ερώτηση
Λατρεύω το συγκεκριμένο είδος(μετά το κορίτσι μου πάντα)
Τα χρώματα της και ειδικά η ουρά είναι τέλεια!
Δυστυχώς είναι αποτρεπτικό λόγω θορύβου !
Να την χαίρεσαι και παλι
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.